Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

MDRAP a dat aviz favorabil  pentru  noul stadion de la Târgovişte. Urmează avizul de la Ministerul Finanţelor  

Autor:

Data: 28 august 2017, 12:58

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa   a întocmit şi a depus un proiect  la CNI  privind realizarea unui stadion nou în municipiul Târgovişte.   La sfârşitul lunii iulie, CTE-ul din cadrul CNI a dat avizul favorabil pentru construcţia stadionului la Târgovişte. Astfel că la Târgovişte va fi construit un stadion modern. Nouă arena va avea o capacitate de 12 mii -15 mii de locuri şi va fi amplasat în zona Gării din Târgovişte. Ca noutate, vinerea trecută, pe 25 august, şi CTE-ul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene a dat aviz favorabil pentru  construirea stadionului de la Târgovişte.  Deputatul Oana Vlăducă a abordat acest subiect în cadrul unei conferinţe de presă şi a anunţat  că în cel mai scurt timp  se va da  şi avizul interministerial, din partea Ministerului Finanţelor privind investiţia stadionului de la Târgovişte.

O să încep cu o veste bună pentru municipiul Târgovişte dar şi pentru judeţul Dâmboviţa.  La CNI avem depus un studiu  pentru un stadion municipal, cu o capacitate de 15.000 de locuri. În data de 28.07.2017  a avut loc la CNI  avizarea în CTE, fiindu-ne emis avizul favorabil. Acum, în data de 25.08.2017 a avut loc la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene  în şedinţa pregătitoare a CTE, avizarea  studiului de prefezabilitate pentru care urmează să se emită aviz . Este vestea pe care o aşteptam cu toţii. Următorul pas este avizarea interministerială, cu participarea Ministerului Finanţelor. După această avizare se vor  începe procedurile de achiziţie pentru  proiectul tehnic şi construcţie.  Este un subiect care ne preocupă pe toţi, atât  pe Consiliul Judeţean Dâmboviţa cât şi pe parlamentarii PSD Dâmboviţa  ”, a declarat deputat Oana Vlăducă.

 Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au făcut toate demersurile legale pentru  realizarea acestei investiţii,  CJ Dâmboviţa a transferat deja  terenul către CNI, a întocmit studiul de prefezabilitate.  Se vor urma paşii legali şi necesari iar în cel mai scurt timp investiţia va intra în linie dreaptă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.