Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dotarea Spitalului Pucioasa, o prioritate pe agenda deputatului Corneliu Ştefan

Autor:

Data: 28 august 2017, 14:00

  •  
  •  
  •  

Deputatul Corneliu Ştefan consideră că Spitalul Orăşenesc Pucioasa este una din cele mai importante instituții publice din zona de nord  a judeţului Dâmboviţa, în acest context, acesta şi-a propus  alături de administraţia oraşului Pucioasa să acorde o atenție aparte dezvoltării infrastructurii și dotării acestuia, dar și creșterii calității actului medical. Zilele trecute, deputatul Corneliu Ştefan şi primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana  au mers împreună la Ministerul Sănătăţii  pentru   a primi sprijinul  autorităţilor central  pentru proiectul ce vizează dotarea spitalului cu aparatură.

Am fost la câteva ministere cu o problemă destul de serioasă  privind dotările de la Spitalul Orăşenesc Pucioasa. Am fost împreună cu domnul primar al oraşului Pucioasa. După cum ştim, domnul ministru al Sănătăţii  a vizitat spitalul de la Pucioasa şi a dat garanţii  atât administraţiei de la Pucioasa dar şi conducerii manageriale a spitalului că va susţine dotarea unităţii spitaliceşti. Eu sper ca în urma  rectificării bugetare să avem o alocare substanţială. Proiectul pe care-l are Primăria Pucioasa privind dotarea spitalului are o valoare de peste 12.000.000 de lei. Numai după rectificarea bugetară, vom vedea exact ce bani va primi unitatea spitalicească pentru dotare. ”, a  declarat deputatul Corneliu Ştefan.

Era imperios necesar un astfel de proiect, având în vedere că în prezent Spitalul Orăşenesc Pucioasa funcţionează cu dotări minime-aparatură medicală de specialitate, dotări specifice desfăşurării actului medical care sunt uzate moral, o parte din acestea se află în dotarea unităţii spitaliceşti de 40 de ani. Spre exemplu în blocul operator, aparatura medicală are o vechime de 40 de ani şi în curând nu va mai putea să ajute la desfăşurarea unui act medical de înaltă performanţă.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.