Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DISPOZIŢIA Nr. 481 din 25.08.2017 Privind convocarea Consiliului Local al oraşului Fieni, în şedinţă ordinara la data de 31.08.2017

Autor:

Data: 25 august 2017, 9:59

  •  
  •  
  •  

DISPOZIŢIA Nr. 481 din 25.08.2017 Privind convocarea Consiliului Local al oraşului Fieni, în şedinţă ordinara la data de 31.08.2017
Primarul oraşului Fieni, ing.Tătulescu Iulian, având în vedere,
– prevederile art.39, alin. 2 si alin.3 din Legea nr.215/2001 privind Administraţia Publică Locală/R cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul art.68, al.1 şi ale art. 115, alin.1, lit.,,a” şi ale alin. 2 din Legea nr.215/2001, privind Administraţia Publică Locală,IR cu modificările şi completările ulterioare.
DISPUN:
Art.1. Se convoacă Consiliul local al oraşului Fieni în şedinţă ordinara la data de 31.08.2017, ora 15.00, la sediul Primăriei Fieni, având următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea din veniturile proprii ale bugetului local a sumei de 6.000 lei pentru finanţarea în anul 2017 a Grădiniţei cu program prelungit “Dumbrava Minunată” Fieni.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea din veniturile proprii ale bugetului local a sumei de 3.000 lei pentru finanţarea complementară din anul 2017 a Liceului Tehnologic “Aurel Rainu” Fieni
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea din veniturile proprii ale bugetului local a sumei de 7.000 lei pentru finanţarea complementară din anul 2017 a Scolii Gimnaziale „Diaconu Coresi” Fieni.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prin transfer din bugetul local a sumelor pentru completarea fondurilor proprii pentru Parohia Berevoesti, Parohia Fieni şi Parohia Costeşti în anul 2017.
5. Proiect de hotărîre privind aprobarea rectificării bugetului local pentru anul 2017.
6. Proiect de hotărîre privind schimbarea denumirii unităţii de învăţământ “Grădiniţa Dumbrava Minunată”, în “Grădiniţa cu program prelungit Dumbrava Minunată” 7. Proiect de hotărîre privind aprobarea vânzării terenului în suprafaţă de 492 m.p., situat în oraşul Fieni, str.lndustriilor, Zona “Garaj Auto aparţinând SC Eurogas Prescom SRL”
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării contractului de închiriere nr.6294 din 16.07.2014 perfectat între Consiliul Local Fieni, în calitate de locator şi SC CITY BET SRL, în calitate de chiriaş
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata majorărilor de întârziere pentru taxa de eliberare/vizare anuală a autorizaţiei privind desfăşurarea de activităţi de alimentaţie publică bar/restaurant/ datoratede SC PITAGORA în suma de 1.625 lei.
10. Proiect de hotărâre privind scoaterea la licitaţie in vederea închirierii spaţiului in suprafaţa de 145 , 5 m.p. situat in incinta clădirii Scolii Vechi , din oraşul Fieni , str. ing. Aurel Rainu , nr. 84.
11. Privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al oraşului Fieni a terenului în suprafaţă de 456 mp şi a clădirii în suprafaţă de 132 mp, situate în str.inv. Popescu Constantin, punctul „Tabără”.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate in vederea concesionarii terenului in suprafaţa de 456 m.p. , situat in oraşul Fieni , str. inv. Popescu Constantin, pe care este amplasata o clădire ce include un garaj si fosta remiza P.S.I. in vederea amenajării unui atelier de vulcanizare si alte activităţi de reparare si întreţinere auto ,
13. Proiect de hotărâre privind scoaterea la licitaţie in vederea concesionarii terenului in suprafaţa de 456 m.p. situat in oraşul Fieni, str. inv. Popescu Constantin, pe care este amplasata o clădire ce include un garaj si fosta remiza P.S.I. in vederea amenajării unui atelier de vulcanizare si alte activităţi de reparare si întreţinere auto.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de atribuire si componenta comisiei de evaluare, cu membri supleanţi, pentru evaluarea ofertelor ce fac obiectul licitaţiei de concesionare a terenului in suprafaţa de 456 m.p. situat in oraşul Fieni, str. inv. Popescu Constantin, pe care este amplasata o clădire ce include un garaj si fosta remiza P.S.I.
15. Probleme diverse.
Art.2. Comunicarea prezentei dispoziţii se face prin grija secretarului U.A.T. Fieni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.