Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

 Ocniţa: Izvorul de apă din punctul Şipot,  igenizat şi  amenajat

Autor:

Data: 23 august 2017, 13:44

  •  
  •  
  •  

Primarul   Eduard Barcău, viceprimarul  Daniel Ion Drăgoi şi  foarte mulţi săteni  au făcut front comun   şi împreună încearcă  să schimbe  faţa  comunei  Ocniţa.

 Eduard Barcău şi-a luat în serios rolul de edil, iar faptul că a fost ales în această funcţie   în urmă cu  un an de către locuitorii comunei Ocniţa, îl obligă şi mai mult. Recunoaşte că îşi doreşte  să facă foarte multe proiecte care să schimbe radical localitatea însă trebuie răbdare, timp şi finanţare pentru a putea duce la îndeplinire toate proiectele pe care le are pentru dezvoltarea comunei Ocniţa.

Este mereu alături de oamenii satului pentru a vedea care sunt cu adevărat nevoile comunităţii. De curând, administraţia locală de la Ocniţa şi mai mulţi cetăţeni, şi-au unit forţele şi au reuşit  realizarea unui mic proiect fără costuri.

Este vorba despre amenajarea Izvorului de apă potabilă din punctul Şipot. În punctul Şipot există un izvor de apă de unde se aprovizionează peste 30% din cetăţenii comunei  Ocniţa. Apa este foarte bună iar oamenii preferă să o consume pentru băut pe cea de la izvor  şi nu pe cea de la robinet.

 Edilul Eduard Barcău  ne-a mărturit că s-au făcut toate probele la apa de izvor şi este foarte bună de băut.  Toate aceste lucruri i-au determinat pe edilii de la Ocniţa să igenizeze şi amenajeze zona unde se află izvorul. Materialele folosite la amenajarea izvorului au fost în dotarea primăriei iar mâna de lucru a fost asigurată de oameni inimoşi.

  În curând, stadion la Ocniţa

Autorităţile de la Ocniţa pregătesc un alt proiect important pentru comunitate. Edilul ne+a mărturist că în curând în Ocniţa va realize un stadion, mult dorit de iubitorii fotbalului. Stadionul va fi amenajat în zona unde se ţin Zilele comunei Ocniţa. Investiţia se face din bugetul local , costurile fiind minime.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.