Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Comuna Gura Foii, supravegheată şi monitorizată video

Autor:

Data: 23 august 2017, 14:16

  •  
  •  
  •  

Din această  lună, comuna Gura Foii  beneficiază  de un sistem de supraveghere video ce are în componenţă momentan, şapte  camere video. Proiectul implementat de administraţia locală  are ca scop principal, creşterea gradului de siguranţă  publică.Imaginile sunt stocate pe serverul primăriei timp de 20 de zile.

Conform edilului Radu Georgescu, pentru siguranţa cetăţenilor, autorităţile locale doresc ca întreaga comună Gura Foii să beneficieze de un sistem video de supraveghere şi monitorizare.  

La finalul proiectului vor fi montate 32 de camere de supraveghere în comuna Gura Foii. Acesta ne-a mărturisit că la începutul lunii august au fost achiziţionate şapte camere de supreveghere, iar în scurt timp, în intreaga comună se va monta sistemul de monitorizare. Tot primarul Radu Georgescu ne-a mărturisit că fondurile cu care se realizează această lucrare provin de la bugetul local:

 „Implementăm un program de monitorizare video ce are ca scop siguranţa cetăţeanului.  Modernizăm comuna Gura Foii şi încercăm să facem cât mai multe pentru localitate ”, a declarat primarul Radu Georgescu.

Siguranţa cetăţenilor şi stoparea furturilor  reprezită o altă prioritate pe agenda admnistraţiei locale condusă de Radu Georgescu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.