Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte va beneficia de sprijin financiar din partea Ministerului Sănătăţii

Autor:

Data: 22 august 2017, 20:27

  •  
  •  
  •  

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte  a avut loc o conferinţă de presă la care au participat dr. Claudiu Dumitrescu – managerul spitalului, directorul  medical Andrei Tomescu, Parvu Mihaela– director economic şi dr. Elena Firoiu – purtătorul de cuvânt al instituţiei, au fost prezentate noutăţile privind activitatea instituţiei spitaliceşti, şi au fost evidenţiate o serie de aspecte privind investiţiile mari ale instituţiei.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă  Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu  a anunţat în cadrul conferinţei de presă că în următoarea perioată suportul financiar din partea Muinisterului Sănătăţii va fi substanţial pentru unitatea spitalicească pe care o conduce.  Concret, în trimestrul 3 şi trimestrul 4 va creşte finanţarea pentru investiţii cu suma de 8.000.000 de lei. Managerul a spus că 7.000.000 de lei vor merge către investiţia  de la Sanatoriul Moroeni iar 1.000.000 de lei va fi destinat demarării investiţiei  Staţie de Oxigen.

 Cu  data de 1 septembrie 2017,  Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte   va primi şi  echipamente medicale  de la Ministerul Sănătăţii  cu finanţare prin Banca Mondială. Se va acorda sprijin şi pentru  creşterea calităţii Maternităţii  Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.