Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. RePatriot a ajuns şi în judeţul Dâmboviţa, în comuna Nucet

Autor:

Data: 22 august 2017, 1:56

  •  
  •  
  •  

RePatriot,   proiectul care îsi propune încurajarea repatrierii prin antreprenoriat a românilor din Diaspora a ajuns şi în judeţul Dâmboviţa, în comuna Nucet.

Luni, 15 august, sala de festivități a Liceului Nucet  a fost gazda Conferinței  RePatriot, organizată în cadrul “Zilelor Diasporei ”, unde s-au reunit membrii  Romanian Business Leaders, antreprenori,  oameni  din administrația publică județenă si locală și invitați care susțin proiectul RePatriot.   Evenimentul de la Nucet a început  cu o vizită  la Fabrica de lactate “Erbaşu” din Nucet,  gazda fiind domnul Cristian Erbaşu.

Activităţile au continuat la sala de festivități a Liceului Nucet.   Soprana Gabriela Pepelea, acompaniată la pian de Sarah Rizescu, a intonat imnul României.

Organizatorul   evenimentului a fost Daniela Matei,  susţinător al  proiectului RePatriot. Printre invitaţii  de seamă  amintim pe :  Marius Bostan – fost ministru al Comunicaţiilor, co-fondator al Asociatiei RePatriot, fondator al VMB Partner, Felix Pătrăşcanu – Fan Courier, co-fondator al Asociatiei RePatriot, Hildegard Brandl – fost secretar de stat în Ministerul Economiei, Unith2b Architects, co-fondator al Asociatiei RePatriot, Dragoş Anastasiu – Eurolines Group România, preşedintele Camerei de Comert Romano-Germane, Doina Schedan – Options Construct, Aritina Mihai – Paritrans Targoviste, Razvan Luca – Ansamblul Rezidential Class Park Targoviste,  primarul oraşului Răcari, Marius Caraveteanu, Gabriel Grozavu – consiliul judetean, Aurelian Popa – consiliul judetean, Raluca Rus – BrandJo Corporation, consilieri locali din alte localită, viceprimarul  oraşului Titu  şi alţi invitaţi şi oameni de afaceri din Dâmboviţa.

RePatriot este  proiectul care îsi propune încurajarea repatrierii prin antreprenoriat a românilor din Diaspora pentru dezvoltarea economiei românești, crearea  de noi locuri de muncă și crearea unor rețele de afaceri transnaționale

Un moment emoţionat a fost cel în care  Elvira Gocz, un adevărat ambasador al României, prezentă la Nucet  a interpretat  piesa „Mă-ntorc la tine, România”.

 Evenimentul  s-a încheiat  cu o vizită la Mânăstirea Nucet. Concluziile trase la finalul întâlnirii au fost impresionante.

Echipa  RePatriot îşi doreşte să   identifice  împreună   cu românii din Diaspora  oportunităţi şi modalităţi de rezolvare a posibilelor provocări, pentru a face procesul de reîntoarcere în ţară cât mai facil şi eficient.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.