Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  În cartierul CFR, strada Păcii,  s-a dat în folosinţă un nou loc de joacă

Autor:

Data: 17 august 2017, 12:41

  •  
  •  
  •  

Un alt loc de joacă modern, la standarde europene  a fost realizat şi dat în folosinţă  de Primăria Târgovişte. Este vorba de locul de joacă  de pe strada Păcii  din cartierul CFR, unul dintre cele mai frumoase spaţii de petrecere a timpului liber pentru copii din municipiu. Lucrările de reamenajare şi modernizare a acestui loc de joacă  au fost finalizate. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a efectuat o vizită de lucru la noul loc de joacă. Valoarea investiţiei este de 140.000 lei, bani  din bugetul local, care  au fost cheltuiţi atât pentru amenajarea peisagistică a parcului, spaţii de odihnă, coşuri de gunoi, iluminat public, montarea de tartan pe suprafaţa de joacă şi echipamente de joacă .

Ne aflăm în cartierul CFR, strada Păcii unde administraţia publică  locală a amenajat un nou loc de joacă. Este vorba despre cele 13 locuri de joacă, proiect pe care vrem să-l implementăm până la finele acestui an. Se lucrează  şi la locul de joacă din microraionul XII, la cel din spatele blocului 72  din microraionul VI şi la locul de joacă din microraionul III  iar săptămâna viitoare vom începe la locul de joacă de pe strada Dr. Marinescu  din microraionul VI.  ”, a declarat primarul Cristian Stan

Aministraţia municipiului Târgovişte  a ţinut să sublinieze  că  proiectul ce vizează  amenajarea celor 13 locuri de joacă  se apropie de 50%.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.