Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Două  proiecte finanţate prin PNDL 2  în comuna Gura Foii

Autor:

Data: 17 august 2017, 13:48

  •  
  •  
  •  

Locuitorii comunei  dâmboviţene  Gura Foii  vor beneficia  de mai multe drumuri asfaltate  din localitate . Comuna Gura Foii  va implementa două proiecte cu finanţare  prin PNDL 2.  Primul proiect  vizează modernizarea drumlui Valea Bumbuia şi are o valoare de  429.885 lei.  Un alt proiect este cel ce are ca obiectiv modernizare drumuri în comuna Gura Foii cu o valoare de  2.526.365 lei. Primarul comunei Gura Foii, Radu Georgescu  este foarte mulţumit de finanţarea primită prin PNDL 2:

Am obţinut finanţare prin PNDL 2 pentru două proiecte  importante  privind asfaltare de drumuri şi modernizare prin asfaltare., în valoare de 2.800.000 de lei.   Acesta este totalul drumurilor care la momentul de faţă sunt neasfaltate în comuna Gura Foii. Sigur, mai avem  drumuri care necesită reabilitare.  Am primit finanţare pentru Căminul Cultural din satul Bumbuia. Suntem în faza a doua la CNI, următorul pas fiind predarea amplasamentului. “, a declarat primarul  Radu Georgescu.

În comuna Gura Foii, o altă investiţie importantă ce se va implementa  este strict legată de reabilitarea şi modernizarea  Căminul  Cultural Bumbuia , investiţie cu finanţare prin CNI.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.