Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul Carmen Holban: Unităţile sanitare din Dâmboviţa,  sprijinite de Ministerul Sănătăţii şi  Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Autor:

Data: 17 august 2017, 13:23

  •  
  •  
  •  

Deputatul PSD, Dâmboviţa, Carmen Holban, membru în Comisia pentru sănătate şi familie din cadrul  Camerei Deputaţilor   a venit în cadrul unei conferinţe de presă de la PSD Dâmboviţa şi a abordat o serie de subiecte strict legate de unităţile sanitare din judeţ, recent vizitate de ministrul Sănătății, Florian Bodog și președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea.   Deputatul Carmen Holban a ţinut să sublinieze că atât ministrul Sănătății, Florian Bodog  cât și președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea au dat asigurări ferme că sistemul sanitar din Dâmboviţa va primi sprijin guvernamental  în perioada următoare.

Deputatul Carmen Holban a mai spus că din toamnă , la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște  vor ajunge o serie de echipamente medicale.

Săptămâna  trecută, ministrul Sănătății, Florian Bodog și președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea, au efectuat o vizită de lucru în județul Dâmbovița.Evenimentul a cuprins o vizită, în data de 10 august, la trei  unități spitalicești din județ și, respectiv, o întâlnire de lucru, în data de 11 august, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița,  cu echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște  şi  reprezentanți ai lumii medicale din întreg județul.

Vizita la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște s-a concentrat pe Unitatea de primiri urgențe (UPU – SMURD), Secțiile ATI, TI-NN, Cardiologie – USTACC și Blocul Operator din pavilionul central. În cadrul acestei vizite, s-a prezentat și propunerea de extindere și modernizare a Unității de primiri urgențe prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Programul vizitei a continuat cu deplasarea la Secția Exterioară Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, unde Ministrul Sănătății a inspectat lucrările de reabilitare a secției și a analizat perspectivele acordării de noi finanțări pentru această secție, vizitarea Spitalului Orășenesc Pucioasa, unde au fost discutate aspecte cu privire la situația actuală și perspectivele acestei unități spitalicești, Sanatoriul Moroeni, unde domnul ministru a inspectat stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a sediului central al acestei secții.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.