Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

CL Fieni a aprobat cofinanţarea proiectului “Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa, în perioada 2014-2020”.

Autor:

Data: 16 august 2017, 20:09

  •  
  •  
  •  
Administraţia  oraşului Fieni pune mare accent pe implementarea proiectelor cu finanţare  europeană, proiecte ce contribuie substanţial la dezvoltarea oraşului. Consilierii locali ai oraşului Fieni  au parobat  în principiu, asigurarea cofinanţării proiectului “Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa, în perioada 2014-2020”, cu suma de 559.834 lei, reprezentând contribuţia Unităţii Administrativ Teritoriale Fieni în procent de 2% din valoarea eligibilă a investiţiei aferente UAT Fieni, respectiv 27.991.675,72lei, echivalent EURO: 6.150.800 din valoarea eligibilă estimată a acestui proiect. Totodată s-a aprobat includerea în Bugetul de venituri şi cheltuieli a sumei de 559.834 lei. După întocmirea Studiului de Fezabilitate şi aprobarea noilor indicatori tehnico-economici ai proiectului “Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa, în perioada 2014-2020”, Consiliul Local Fieni va emite o nouă hotărâre prin care se va aproba cofinanţarea.
Deciziile luate cu privire la acest proiect au fost communicate Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmboviţa (ADI Apă Dâmboviţa) Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa SA.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.