Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgovişte  a amenajat un parc de joacă pentru câini în Parcul Chindia

Autor:

Data: 14 august 2017, 16:39

  •  
  •  
  •  

Este cunoscut că majoritatea câinilor de companie   erau plimbați în  Parcul Chindia , iar în conformitate cu legislația în vigoare securitatea oamenilor se realizează prin utilizarea de lese și botnițe, în caz contrar proprietarii fiind pasibili de amenzi.

În același timp se punea problema resturilor biologice (dejecțiilor) care puteau  ajunge în contact cu persoanele care se plimbau  prin parc sau chiar cu copiii care se jucau pe zonele verzi.

 Conducerea Primăriei Târgovişte  a găsit  o soluţie şi anume  amenajarea  unui  parc pentru câini, amplasat în Parcul Chindia împrejmuit, în care oamenii și câinii lor se pot juca și socializa fără lesă. Un astfel de loc, în care animalele de companie își pot consuma energia, oferă o multitudine de beneficii pentru câini, proprietarii lor dar și pentru comunitate ca întreg.

Pentru accesul în parcul pentru câini există şi un regulament. Accesul câinilor este permis numai daca au carnet de sănătate cu vaccinurile la zi și sunt însoţiţi de persoane în vârstă de peste 18 ani. Totodată, câinii din rasele considerate, prin lege, periculoase, trebuie să aibă botniță.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.