Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cadastru gratuit pentru  terenuri  în Tarlaua 21, în parcela 454, 456 și 458 din comuna Gura Foii

Autor:

Data: 14 august 2017, 15:56

  •  
  •  
  •  

Programul de cadastru gratuit a fost demarat, până în prezent, în peste 1.000 de localități din ţară, urmând ca, până în anul 2023, să fie cadastrate și intabulate, în mod gratuit, toate casele și terenurile din România. Şi la nivelul judeţului nostrum în foarte multe commune se desfăşoară acest program de cadastru gratuit.  Comuna Gura Foii este una dintre localităţile care are în plin process de desfăşurare programul de cadastru gratuit.

Deținătorii de terenuri nu plătesc nici un ban. Începând cu data de 8 august 2017  locuitorii comunei Gura Foii  care dețin terenuri  în Tarlaua 21, în parcela 454, 456 și 458 sunt așteptate la sediul Primăriei Gura Foii cu actele de proprietate (titlu de proprietate, acte de succesiune, acte de partaj, acte de vânzare-cumpărare -), în  care sunt trecupe parcelele enumerate mai sus  și  actele de stare  civilă   ale proprietartilor (buletine , acte de deces)  în vederea efectuării cadastrului gratuit . Lipsa actelor de proprietate și a actelor de stare civilă duce  la imposibilitatea  efectuării lucrărilor de cadastru.

Cadastrarea tuturor imobilelor din România este stabilită prin H.G. nr 294/2015 privind Programul național de cadastru si carte funciară 2015-2023 (PNCCF). Obiectivul acestui program constă în măsurarea și înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor din România (case și terenuri), în sistemul integrat de cadastru și publicitate. Este cel mai mare proiect de acest gen, din ultimii 150 de ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.