Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ciclism, desene pe asfalt, fotbal, handbal,  şah şi demostraţii de Kempo la zilele oraşului Răcari

Autor:

Data: 13 august 2017, 18:53

  •  
  •  
  •  

Administraţia oraşului Răcari acordă o mare atenţie tinerei generaţii. La Răcari  se pune mare accent  pe latura culturală a educaţiei, precum şi pe cea sportivă.

Autorităţile din Răcari au pregătit competiţii sportive în cadrul ediţiei din acest an a zilelor  oraşului Răcari: ciclism, desene pe asfalt, handbal, fotbal şi, nu în ultimul rând, o competiţie de şah.

Micii  fotbalişti răcăreni au făcut atmosferă pe stadionul Primăriei Răcari. Pe chipul lor se putea citi dorinţa de miscare dar şi bucuria.

Concursul de ciclism  s-a desfăşurat pe traseul Primăria Răcari-satul Ghimpaţi, dus-întors. La start, alături de primarul Marius Caraveţeanu s-au încris  concurenţi de toate vârstele care au purtat tricouri cu mesajul “ I LOVE RĂCARI ” .

 Cursa a fost una plăcută. La Ghimpaţi, concurenţii au fost aşteptaţi  cu apă rece şi fructe iar după o mică pauză au pornit din nou la drum.  Cicliştii au fost însoţiţi pe tot parcursul traseului de poliţie, poliţie locală şi ambulanţă. Chiar dacă a fost foarte clad, nimeni nu a abandonat cursa. Primarul Marius Caraveţeanu  ne-a mărturist că acest concurs deja a devenit o tradiţe la Răcari.

 Nu a lipsit copetiţia de şah.  O partidă interesantă s-a  consumat între edilul Marius Caraveţeanu şi directorul  Liceului  “Ion Ghica ” Răcari, prof. Alexandru Mitru.

 Cele mai frumoase desene pe asfalt au fost şi ele premiate  de către admnistraţia   din Răcari.

 Nu au lipsit surprizele din program.  Sensei Albert Stoica şi Asociatia Clubul Sportiv Mihai Viteazul  din Bucureşti condusă  de sensei Bogdan Ghimboase au făcut o serie de demonstraţii Kempo .

Primarul Marius Caraveţeanu  a primit   o diplomă de excelenţă din partea Federaţei Romane  de Kempo.

Şi  profesorul  Oana Hrehoresan, persoana care a făcut posibilă venirea Asociatiei Club Sportiv Mihai Viteazul  din Bucureşti condusă Bogdan Ghimboase, a primit diplome.

 La final cu toţii au făcut o poză.

Nu au lipsit premiile pentru concursul de ciclism. Cel mai vârstnic biciclist a primit un premiu destul de consistent, premiu  asigurat de edilul Marius Caraveţeanu .

 Cu toţii, trebuie să ne amintim în permanenţă ceea ce spunea  Aristotel : „Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă.”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.