Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Spitalul  Orăşenesc Pucioasa şi Sanatoriul TBC Moroeni, vizitate de Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog

Autor:

Data: 11 august 2017, 15:19

  •  
  •  
  •  

 Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog şi președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea au făcut o vizită de lucru  la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, la Spitalul  Orăşenesc Pucioasa şi la Sanatoriul TBC Moroeni.  Vizita oficialilor a două obiective. Primul a vizat verificarea condiţiilor pe care le oferă unităţile spitaliceşti pacienţilor iar cel de-al doilea obiectiv a fost să afle care sunt problemele cu care se confruntă respectivele instituţii.  Ministrul Bodog a spus că a avut sdiscuţii cu pacienţii, aparţinătorii, cadrele medicale dar şi cu echipele manageriale. Au fost cerinţe foarte multe însă ministrul spune că nu promite ci încearcă să găsească rezolvări.  Despre investiţia de la Sanatoriul Moroeni, ministrul a amintit că deja s-a alocat suma de 4.000.000 lei  şi lucrurile merg bine.

 S-au purtat  o serie de discuţii pentru dotarea Spitalului Pucioasa  cu echipamentele necesare, cât si despre reabilitarea termică a spitalului și modernizarea Ambulatoriului și a Compartimentului de Primire Urgențe (C.P.U.) cu finanțare europeană.În plus,  administraţia  de la Pucioasa a primit asigurări că după ce se va rezolva problema legata de asigurarea managementului Serviciului de Ambulanta, va fi sprijinită in realizarea unei stații de Ambulanță la Spitalul Pucioasa. La vizită  au mai  primarul orașului Pucioasa , Constantin Ana, viceprimarul Dănuț Sprinceană și city-managerul Alin Nițescu, deputata Oana Vlăducă, deputata Carmen Holban, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița – Claudia Gilia și Alin Manole, directorul executiv al DSP Dâmbovița – Sorin Stoica .

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.