Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cruce Roşie Dâmboviţa continua asistența cetățenilor din Municipiul Târgoviște

Autor:

Data: 4 august 2017, 22:19

  •  
  •  
  •  

Ținând cont de faptul că este în vigoare un cod portocaliu de caniculă cu valori cu mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei, Societatea Națională de Cruce Roşie din România- Filiala Dâmboviţa continua asistența cetățenilor din Municipiul Târgoviște cel puțin până în data de 7.08.2017 în punctul de prim-ajutor de la sediul Filialei din Târgoviște Str. A.I. Cuza nr. 1, precum și în celelalte puncte înfiinţate de Primăria Municipiului Târgovişte (Platou Prefectură, Piața 1 Mai, Piața 2 Brazi, Autogară).

La nivelul punctului de prim ajutor/distribuție apă se efectuează consiliere cu privire la adoptarea unui mod de viaţă sănătos, comportament în perioada de caniculă sau îndrumare către specialişti de către voluntari de Cruce Roşie instruiți în acordarea primului ajutor şi de un cadru medical (medic/as. Medical).

Datorită temperaturilor extreme și aglomerației din zona Serviciului Pașapoarte Târgoviște, la solicitarea Prefecturii Dâmbovița- Comitetul județean pentru situații de urgență și a Consiliului Județean vom menține și aici punctul de prim ajutor/distribuție apă pe durata programului de lucru cu publicul.

DIRECTOR,                                                                                      SECRETAR,

Popescu Gheorghe                                                                                       Florea Eugen

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.