Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmboviţa a mai făcut un pas privind  realizarea  stadionului  nou la Târgovişte

Autor:

Data: 29 iulie 2017, 14:28

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi a fost una destul de stufoasă, cu proiecte  importante pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa. La şedinţă a participat şi subprefectul judeţului Florina Mureşan.  Consilierii judeţeni  au aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Compania Națională de Investiții C.N.I. S.A, pe bază de protocol, a amplasamentului imobil constituit din teren situat în Târgovişte, Bulevardul Regele Carol I, nr. 51 în suprafață totală de 78.347 mp, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Dâmbovița și identificat potrivit Cărții Funciare nr. 81341 și nr. cadastral și topografic 81341, liber de orice sarcini, în vederea și pe perioada realizării de către Compania Națională de Investiții C.N.I. S.A. a obiectivului de investiţii Stadion – Municipiul Târgovişte.

Preşedintele CJ, Alexandru Oprea a ţinut să puncteze  că urmare finalizării Proiectului Tehnic aferent investiției ,,Drum de legătura DJ 720 E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, a fost afectată suprafața inițială, aceasta urmând a fi diminuată la 78.347 mp, prin asigurarea racordărilor necesare la DJ 720 E. Datorită acestui aspect, dar și urmare înlocuirii persoanelor semnatare a formalităților, s-a impus   modificarea Anexelor 1 și 2 la H.C.J. nr. 292/26.09.2016, care se înlocuiesc cu Anexele 1 și 2 la prezenta hotărâre, acestea fiind prezentate numai ca structură, urmând a fi completate cu datele de identificare la predarea/primirea terenului, respectiv la finalizarea obiectivului și predarea acestuia către Consiliul Județean Dâmbovița.

Autorităţile judeţene  dar ţi cele municipal  spun că Târgoviştea merită această investiţie, mai ales că investiţia se face cu bani de la Guvernul României, prin Compania Naţională de Investiţii.  Toată lumea speră că undeva în 2020 să avem, în Târgovişte, un stadion nou.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.