Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Jandarmeria Dâmboviţa este pregătită pentru asigurarea ordinii în noul  sezon competiţional 2017-2018

Autor:

Data: 28 iulie 2017, 12:29

  •  
  •  
  •  

Colonelul Viorel Matei, inspectorul şef al IJJ Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a abordat mai multe subiecte. Primul a fost strict legat de pregatirea sezonului competitional 2017-2018.

 Pentru creşterea gradului  de siguranţă aI participanţilor la jocurile şi competiţiile sportive in sezonul 2017-2018 la nivelul Inspectoralului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, s-au executat o serie de activităţi de analiză, pregătire, cooperare şi slabilire a priorităţilor dee acţiune.

 Sezonul competiţional 2017-2018 regăseşte aceleaşi echipe din sezonul precedent:

a)în cadrul ligilor de fotbal:

– liga a II-a A.F.C. Chindia Târgovişte;

 liga alll-a C.S.M-Flacăra Moreni, A.S.F.C. Aninoasa, A.C.S. Urban Titu;

b) în cadrul Ligii Naţionale dee Baschel Feminin-C.S.M. Târgovişte;

c) în cadrul Diviziei A1 Volei Feminin-C.S.M. Târgovişte.

Matei Viorel – Dumitru

 Au fost desfăşurate activităţi comune cu reprezentanii cluburilor, organizatorii, responsabilii de ordine şi siguranţă publică pentru verificarea condiţiilor de siguranţă şi securitate a arenelor sportive pe care urmează să se desfăşoare jocuri, competiţii cu grad de risc.

 Cu prioritate s-a acţionat pentru instruirea personalului implicat in asigurarea măsurilor de ordine publică în zona arenelor sportive atât cu efective  proprii cât şi cu efectivele din cadrul societăţilor de pază şi protecţie sau poliţie locală.

 Sezonul competiţional 2017-2018 va debuta cu o sedinţă dee analiză comună la care sunt invitaţi reprezentanţii cluburilor de fotbal /baschet/volei, reprezentanţii Direcţiei  Judeţene de Sport şi Tineret Dâmboviţa, I.P.J.Dâmboviţa, I.S.U. Dâmboviţa, Poliţiei Locale, S.C. Municipal Security Târgovişte toţi cu atribuţii pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă pe timpul desfăşurării jocurilor sportive, în scopul stabilirii măsurilor necesare diminuării riscurilor şi vulnerabilităţilor identificate cu ocazia desfăşurării partidelor de fotbal şi nu numai, pe sezonul precedent.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.