Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM Târgovişte a aprobat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă şi Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgovişte

Autor:

Data: 28 iulie 2017, 22:17

  •  
  •  
  •  

Consiliulul  Local Municipal Târgovişte  s-a întrunit  în şedinţă ordinară. Unul dintre proiectele  pe marginea căruia s-a discutat destul de mult a fost cel  privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Târgovişte.

Primarul Cristian Stan a făcut o prezentare  în cadrul căreia a spus foarte clar că un astfel de Plan de Mobilitate Urbană Durabilă este  necesar pentru a se putea implementa  unele proiecte cu finanţare europeană,  unul dintre acestea fiind proiectul privind transportul public în comun în valoare de 21 de milioane de  euro,   cu finanţare pe Axa 4.  Edilul Cristian Stan a mai subliniat ideea că prin aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Târgovişte se face primul pas privind implementarea unui proiect ce vizează transportul public în comun ecologic.  Proiectul a fost votat iar primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a mai spus  că primele rezultate  ale proiectului în valoare  de  21 de milioane  de euro se pot vedea în anul 2019.

Tot în cadrul şedinţei, consilierii  municipali  au  aprobat  şi “Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgovişte, 2014 – 2020”. Practic s-au adus noi  adaptări la “ Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgovişte, 2014 – 2020″ pentru a fi în corelare cu Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Târgovişte.

 Municipiul Târgopvişte  are foarte multe proiecte  ce vizează dezvoltarea  urbei  cu finanţare europerană.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.