Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comuna Şotânga beneficiază de proiecte cu finanţare pe PNDL 1 şi PNDL 2

Autor:

Data: 27 iulie 2017, 20:12

  •  
  •  
  •  

Infrastructura rutieră rămâne o prioritate pentru administraţiile locale din comunele dâmboviţene. La nivelul comunei Şotânga se află în plin proces de implementare un proiect cu finanţare prin PNDL 1 ce vizează asfaltarea a  7 km de străzi în satele Şotânga şi Teiş. Valoarea acestei investiţii este de 42 de miliarde lei vechi:  “ La momentul de faţă, la nivelul comunei Şotânga este în plin proces de desfăşurare obiectivul de investiţii  privind reabilitarea drumurilor locale în satele Şotânga şi Teiş care  reprezintă reabilitarea, asfaltarea şi modernizarea a 7 km de străzi. Am realizat cam 30% din lucrare. „, a declarat primarul  comunei Şotânga, Constantin Stroe

 Trei proiecte importante pentru comuna Şotânga prin PNDL 2

 După cum ştim au fost aprobate obiectivele de investiţii cu finanţare prin PNDL 2. Comuna Şotânga beneficiază de trei proiecte cu finanţare pe PNDL 2.  Aproximativ 100 de miliarde vor ajunge în comuna Şotânga prin PNDL 2.

Trebuie şi mă simt dator să mulţumesc Guvernului României şi parlamentarilor de Dâmboviţa  pentru PNDL 2.   Pentru comuna Şotânga au fost aprobate trei proiecte : Extindere și modernizare Școala gimnazială Prof. Ilie Popescu, comuna Șotânga, județ Dâmbovița în valoare de 4.447.145 lei, Extindere rețele canalizare în comuna Șotânga, județul Dâmbovița-rest de execuţie-1.738.381 lei, Construire pod peste râul Ialomiţa şi drum de racordare amplasate la limita administrativ-teritorială a comunelor Şotânga şi Doiceşti, judeţul Dâmboviţa-6.199.134.83 lei …”, a mai spus primarul Constantin Stroe.

 Săptămâna trecută, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a publicat lista obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora pentru finanțarea prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a, ce se derulează în perioada 2017 – 2020.

Judeţul Dâmboviţa a primit finanţare pentru 246 de obiective de investiţii (din 425 de solicitări depuse), în valoare totală de 747.745.132,34 lei (aprox. 164 milioane Euro).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.