Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu: Cezar Preda are un comportament dual

Autor:

Data: 25 iulie 2017, 22:34

  •  
  •  
  •  

Principiul care stă la baza noii  conduceri a PNL Dâmboviţa  este “Împreună suntem mai puternici !”.  Acesta este mesajul pe care preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu  l-a transmis tuturor liberalilor dâmboviţeni   chiar din momentul în care şi-a anunţat candidatura pentru şefia PNL Dâmboviţa şi ori de câte ori a avut ocazia  a întârit ideea de unitate.

Însă nu de puţine ori, în spaţiul public au apărut reacţii ale unor liberali, cum ar fi deputatul Cezar Preda şi  senatorul Iancu Caracota care  au dat de înţeles că în PNL Dâmboviţa există o ruptură şi cu noua conducere.

În cadrul conferinţei  PNL Dâmboviţa  din această săptămână, preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu  a spus  clar şi răspicat  că acţiunile celor doi colegi  parlamentari  nu fac bine  activităţii şi imaginii PNL. Mai mult, liderul liberal  dâmboviţean a spus că cei doi parlamentari dâmboviţeni au recurs  şi la atacuri şi jigniri .

senatorul Iancu Caracota şi deputatul Cezar Preda

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu nu a ezitat şi a spus că în cazul domnului deputat Cezar Preda  are  de –a face cu un comportament  dual, înainte şi după 11 decembrie.

Nu cred că face cinste atitudinea celor doi  colegi parlamentari. Dacă la domnul Iancu  Caracota identific  o uşoară supărare în urma rezultatului  obţinut la alegerile interne, la domnul Cezar Preda  chiar nu am identificat care ar fi fost  motivul supărării. Nu fac cinste atitudinea şi  acţiunile acestei celule  de criză, de necriză pe care le desfăşoară  separat de PNL.

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa

 Am încercat să fiu tolerant, nu neapărat să ignor acest  tip de acţiune  dar sunt de părere că nu fac bine  activităţii, imaginii PNL. A fost o uşoară ruptură imediat  după alegeri… după care în loc să se atenueze această rană  provocată în urma rezultatului  alegerilor, atacurile au continuat, au fost şi  jigniri la adresa  mea şi a colegilor  mei .

Nu sunt de acord cu acest lucru şi îmi doresc foarte mult  ca o astfel de atitudine să înceteze.  Recunosc că am fost atenţionat de către colegii mei politicieni şi fermieri din judeţul Buzău, privind   o eventuală schimbare de atitudine a domnului Cezar Preda.

Mă simt obligat să recunosc că am avut de înfruntat prieteni  în judeţul Dâmboviţa, luându-i  apărarea domnului deputat  Cezar Preda şi am putea spune  că avem de- a face cu un comportament  dual, înainte şi după 11 decembrie, bine că nu este 11 septembrie  că ar fi fost un pic mai delicat.  Îmi doresc ca domnul deputat  Cezar să revină la comportamentul  dinainte  de 11 decembrie. “, a afirmat preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu .

 Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu a subliniat ideea că preşedintele PNL,  Ludovic Orban ştie absolut  tot ce se întâmplă în rândul organizaţiei  PNL Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.