Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În comuna Voineşti, administraţia se face cu motoarele turate la maximum

Autor:

Data: 25 iulie 2017, 21:50

  •  
  •  
  •  

Administraţia de la Voineşti a început anul 2017 cu motoarele turate la maximum iar ritmul se menţine în ceea ce priveşte implementarea proiectelor .  Cu fondurile de la bugetul local s-a realizat modernizarea iluminatului public în satele Gemenea, Brătuleşti, Onceşti, Izvoare şi Suduleni.În total s-au montat 720 de lămpi moderne şi cu un consum  redus.  S-au asfaltat 6 km de drum, s-au  realizat 32 de podețe transversale în satul Gemenea-Brătuleşti în cadrul unui  proiect cu finanţare pe PNDL 1. Tot în acest proiect  se lucrează intens la 7 km de șanțuri betonate, lucrări care vor fi finalizate până la sfârșitul anului.  Autorităţile şi constructorul au conlucrat foarte bine şi déjà pe acest proiect s-au făcut şi decontări.

Cu fonduri de la bugetul local,  s-a  realizat o bază  sportivă  modernă  în satul Voineşti şi urmează  baza sportivă din satul Izvoarele.  În urmă cu două  săptămâni autorităţile  din Voineşti au  emis ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea unei Case Mortuare în satul Suduleni. Autorităţile din Voineşti   au în vedere construirea   a trei case mortuare, pe sate, până în anul 2020.

De asemenea, cu sprijinul salariații din cadrul Primăriei și al beneficiarilor Legii 416,  s-a  extins rețeaua de alimentare cu apă potabilă cu 1,2 km în Manga – str. Liviu Lămbuţă și în Gemenea-Brătulești – str. Valea Mare, prelungire până la familia Nichita .

Pentru drenarea apelor pluviale în centrul satului Gemenea-Brătulești, s-a realizat un șanţ betonat pe o lungime de 60 m. Investiţia a fost realizată cu bani din bugetul local. Valoare: 8.700 lei. Cu utilajele din dotarea Primăriei, s-a balastat strada Podișor din satul Gemenea-Brătulești, stradă ce devenise impracticabilă după ploile căzute în ultima perioadă.

 Administraţia comunei Voineşti, condusă de primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi  viceprimarul  Claudiu Popa, dă asigurări voineştenilor că toate proiectele vor fi implementate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.