Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Președintele PNL, Ludovic Orban,  în vizită la Dâmbovița. Prima oprire  a fost la Răcari

Autor:

Data: 20 iulie 2017, 14:25

  •  
  •  
  •  

Președintele PNL, Ludovic Orban a făcut joi, 20 iulie, o vizită de lucru în județul Dâmbovița.  Programul și l-a început   în orașul Răcari  unde a fost primit de președintele PNL Dâmbovița, primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu.

La  Sala de festivități a  Liceului Răcari a avut loc o întâlnire cu electoratul liberal dar și cu liderii dâmbovițeni,primari, viceprimari și consilieri locali și județeni ai PNL.

În deschidere, primarul Marius Caravețeanu  a ținut să mulțumească liderului liberal, Ludovic Orban pentru vizita din județul Dâmbovița.  Liderul liberal dâmbovițean a avut și un discurs politic, clar și la obiect. Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu  a spus  că nu este timp de pierdut  și că trebuie repornite motoarele PNL Dâmbovița dar și la nivel central, atâta timp cât partidul are un lider nou ales.  Mai mult, liberalul Marius Caravețeanu a spus că  sunt create premisele  ca PNL să devină o forță politică.

 Președintele PNL, Ludovic Orban  a spus că PNL trebuie să facă o opoziție serioasă și să construiască o alternativă  așteptată de oameni. Mai mult, liderul Ludovic Orban  a spus că PNL trebuie să intensifice acțiunile de comunicare cu oamenii, să întârească oraganizațiile PNL.

 Nu au lipsit discuțiile cu cei prezenți în sală.

 Vizita președintelui PNL, Ludovic Orban a continuat în municipiul Târgoviște  cu activități strict legate de organizarea internă a PNL Dâmbovița. Spre seară liberalii vor merge la zilele localităților Găești și Bezdead.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.