Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sărbătoare la  Vulcana Pandele

Autor:

Data: 20 iulie 2017, 15:10

  •  
  •  
  •  

În perioada 19 – 20 iulie 2017, locuitorii comunei Vulcana Pandele sărbătoresc Zilele Localității. Cu acest prilej, astăzi, primarul Radu Vasile a organizat, la căminul cultural „Izvor de apă vie”, un proiect cultural intitulat “Vulcana Pandele în sărbătoare” , la care au participat: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședinții CJD, Claudia Gilia și Alin Manole, deputatul Corneliu Ștefan.

În cadrul acestui eveniment, a fost prezentată colecția muzeală „Tradiții și obiceiuri locale – De la meșterii şi meşteşugurile tradiţionale la meşterii şi meşteşugurile de azi”. Programul a curpins şi  decernarea titlului de cetăţean de onoare al comunei Vulcana-Pandele veteranului de vârstă, domnul Petre Dragomir. Totodată, cu această ocazie a avut loc şi lansarea celei de-a doua ediţii a monografiei Istoria Comunei Vulcana-Pandele de la începuturi până la 1947, semnată de Mihai Oproiu, Elena Diaconu şi Vasile Săvoiu.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița le-a transmis locuitorilor comunei Vulcana-Pandele gândurile sale bune și felicitări administrației locale pentru frumoasa organizare a manifestărilor dedicate aniversării localității:

Este onorant pentru mine şi colegii mei să ne aflăm în această zi importantă aici, la Vulcana-Pandele (…). Îl felicit pe domnul primar pentru activitatea pe care o are vizavi de sprijinirea actului cultural la nivelul localităţii dumneavoastră. Dincolo de lucrurile materiale (…) avem nevoie şi de această parte, care ţine de suflet (…). Ceea ce faceţi dumneavpastră la Vulcana-Pandele este un lucru dătător de speranţe.(…)Domnule primar, vă urez să continuaţi pe această linie! Sunt convins că prin puterea exemplului, prin lucruruile bune pe care dumneavoastră le gândiţi pentru această comună, veţi redobândi acel sentiment de apartenenţă la comunitate şi de îmbrăţişare a valorilor acestei comunităţi.”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.