Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Peste 21 de milioane de lei obţinuţi prin PNDL 2, ajung în comuna Răzvad pentru reţea de apă, reţea de canalizare şi reabilitare Şcolii Valea Voievozilor

Autor:

Data: 19 iulie 2017, 22:14

  •  
  •  
  •  

Cu 21.324.309,28 lei obţinuţi prin PNDL 2,  se vor realiza trei proiecte majore pentru comuna dâmboviţeană Răzvad. Administraţia locală din Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban,  a depus pe PNDL 2 mai multe proiecte. Şi iată că astăzi, rezultatele muncii  în echipă se văd. Trei proiecte majore pentru comuna Răzvad primesc finanţare   prin PNDL 2.

Primul proiect vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Valea Voievozilor din comuna Răzvad,  având o valoare de 1.887.795.81. Potrivit edilului Emanuel Spătaru, unitatea şcolară prin acest proiect îşi va schimba radical condiţiile, aliniindu-se  standardelor europene.

 Satul Gorgota va  avea reţea de apă până la ultima gospodărie

 O investiţie majoră cu finanţare  prin PNDL 2 se va realiza şi în satul Gorgota din comuna Răzvad. Este vorba  despre  realizarea sistemului de alimentare cu apă  în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei.

Citeşte şiRăzvădenii investesc încredere în primarul Emanuel Spătaru  şi-l vor la cârma comunei până la pensionare

Este vorba despre 8 km de reţea de apă. În cadrul proiectului se vor realiza şi racordurile.

Reţea de canalizare în satele Valea Voievozilor şi Răzvad

 Un proiect mult aşteptat de locuitorii comunei Răzvad este cel  privind extinderea sistemului de canalizare  în satele Valea Voievozilor şi Răzvad. Primăria Răzvad a primit  finanţare în valoare de 13.912.985.67 de lei  pentru acest proiect prin PNDL 2. Şi aici sunt prevăzute racordurile şi vorbim de 16,8 km de reţea de canalizare.

Proiecte cu finanţare prin  POR, AFIR şi  din buget local

 Administraţia din comuna Răzvad  are pregătit şi proiectul de reabilitare şi modernizare a Şcolii Răzvad  ce va fi depus pe POR 2014-2020. Tot pe POR 2014-2020, administraşia de la Răzvad are pregătit un proiect pentru Grădiniţă nouă în Răzvad. Pe AFIR, Primăria Răzvad a depus un proiect în valoare de  1 milion de euro şi vizează aasfaltarea a şapte străzi. Şi nu în ultimul rând  mai există un proiect de asfaltare a cinci străzi cu finanţare de la bugetul local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.