Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Pucioasa are  pregătite alte șase proiecte pe POR 2014-2020

Autor:

Data: 17 iulie 2017, 16:33

  •  
  •  
  •  

Administrația orașului Pucioasa condusă de primarul Constantin Ana nu ratează nicio șansă de a depune proiecte cu finanțare europeană ce au ca scop dezvoltarea orașului. Primarul Constantin Ana  a afirmat în cadrul unei întâlniri cu presa  că  până la sfârșitul lunii octombrie, Primăria Pucioasa va mai depune   șase proiecte prin POR 2014-2020, pe Axele 5,7 și 8.

Cele șase proiecte sunt:

  1. Modernizare și amenajare peisageră în zona centrală a orașului
  2. Creare zonă de agrement Moțăianca
  3. Consolidare, modernizare și creștere a eficienței energetice a Spitalului Orășenesc Pucioasa
  4. Crearea unei grădini publice pentru agrement și recreere pe strada Avram Iancu
  5. Crearea unei baze sportive în Lunca Ialomiței
  6. Înființarea unui centru social pentru persoanele vârstince, prin reabilitarea unei clădiri P+2, în cartierul Filatură

Până pe data de 31 octombrie, Primăria Pucioasa va mai depune șase proiecte  europene, având încă șase în lucru. Două dintre ele se referă la parcul central și străzile din jur precum și zonă de agrement Moțăianca. Mai avem un proiect privind reabilitarea termică a spitalului… M ai avem două proiecte pe Axa 5,  crearea unei grădini publice pentru agrement și recreere pe strada Avram Iancu și crearea unei baze sportive în Lunca Ialomiței. Un alt proiect la care lucrăm și are ca scop  este cel ce vizează înființarea unui centru social pentru persoanele vârstince, prin reabilitarea unei clădiri P+2, în cartierul Filatură  cu finanțare pe Axa 8. Sunt proiecte mari, proiecte îndrăznețe și, în ciuda tuturor frânelor care ni se pun, voluntar sau involuntar, vom ajunge cu ele la final, le vom depune cu succes.”, a afirmat primarul Constantin Ana.

 Orașul Pucioasa are  până în present două proiecte europene, depuse și declarate eligibile, aflate în etapa de prefinanțare și au ca obiectiv reabilitarea și modernizarea cartierului Pucioasa Sat, a străzilor Carierei, Stadionului, Dacia, Libertății, 1 Decembrie 1918, Bulevardul Gării, Avram Iancu și Aleea Ardealului, precum și înființarea a două parcuri, în zona Stadionului și la Gară și nu în ultimul rând reabilitarea termică  a blocurilor 1, 2 și 3 de pe strada Avram Iancu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.