Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. ZIUA ORAȘULUI FIENI, 485 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARĂ !

Autor:

Data: 16 iulie 2017, 15:29

  •  
  •  
  •  

 Orașul Fieni a îmbrăcat straie de sărbătoare, cu prilejul  împlinirii a  485 de ani de la prima atestare documentară a localității. Cu această ocazie, pe data de 16 iulie 2017,  administrația publică locală alături de alte entități culturale și artistice, a  organizat o serie  de evenimente.

 Ziua de duminică a debutat  cu ședința solemnă a Consiliului Local Fieni  ce a avut loc la Centrul de Cultura Mihail Lupescu .  În deschiderea  s-a intonat imnul  României . După cum era și normal, edilul Iulian  Tătulescu a făcut o scurtă   prezentare  a orașului. Nu au lipsit alocuțiunile invitaților.

Președintele CJ, Alexandru Oprea le-a adresat locuitorilor orașului Fieni un gând bun și i-a asigurat de tot sprijinul.

Și deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a avut un mesaj pentru locuitorii  orașului Fieni.

 Nu au lipsit momentele pline de emoție și bucurie.   Edilul Iulian Tătulescu, viceprimarul  Gheorghe Secăreanu  și secretarul orașului  au premiat elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2016-2017. Au fost peste 30 de elevi care au primit diplome și premii în bani. 

Totodată au fost sărbătorite și 17 cupluri din Fieni  care au împlinit 50 ani de la căsătorie. Cele 17 cupluri au primit diplome, prenii în bani, în valoare de 200 de lei pentru fiecare cuplu, flori iar la final au ciocnit o cupă de șampanie și au mâncat o felie de tort.    S-au acordat trei titluri de cetățean de onoare al orașului Fieni . Nu în ultimul rând   a fost sărbătorit și cel mai vârstnic cetățean.

 Au fost comemorați  și eroii  orașului Fieni. La Biserica din central orașului Fieni s-a ținut o slujbă  de comemorare a eroilor  din Fieni dar s-au depus și  coroane de flori la Monumentul Eroilor  din Fieni.

 Au mai  fost prezenți: vicepreședinții Claudia Gilia și Alin Manole, doamnele deputat Carmen  Holban și Oana Vlăducă, fostul deputat Gheorghe Ana, consilierii locali din Fieni , primarii din localitățile învecinate și alți invitați. Manifestările vor continua și după-amiază în Parcul central din Fieni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.