Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Farmaciile  Hyperici recomandă Rival Gel pentru  protejarea pielii pe timp de vară

Autor:

Data: 15 iulie 2017, 20:08

  •  
  •  
  •  

Timpul petrecut la plajă sau o plimbare noaptea, sub clar de lună,  se pot transforma ușor în dureri de la arsurile solare sau înțepăturile de insecte.

În astfel de momente trebuie să ai întotdeauna la îndemână o soluție care să te scape de disconfortul situației. Farmaciile Hyperici ne recomandă Rival gel

Rival gel este indicat pentru calmarea durerii, mâncărimilor şi inflamaţiilor care însoţesc afecţiunile pielii cu componentă alergică cum sunt: înţepăturile de insecte, arsurile minore, arsurile solare, zgârieturile şi iritaţiile minore ale pielii.

Rival conţine ca substanţă activă clorhidratul de difenhidramină, care aparţine unui grup de medicamente numite antihistaminice uz local. Are efect antihistaminic (blochează efectul histaminei eliberate în exces) şi anestezic uşor.

Zona pe care aţi aplicat gelul trebuie protejată de expunerea excesivă la lumină solară sau artificială, deoarece Rival poate provoca fotosensibilizarea acelor zone. 

Rival este destinat administrării cutanate.

Adulţi: se recomandă aplicarea în strat subţire, în 4-6 aplicaţii pe zi, prin masaj uşor, a unei cantităţi de gel de la mărimea unei cireşe până la cea a unei nuci (1-3 g), la nivelul zonei afectate. Efectul terapeutic apare imediat după aplicare şi poate dura până la 6 ore.

 Copii cu vârsta peste 2 ani şi adolescenţi: se recomandă aplicarea cu o frecvenţă de maxim 4 ori pe zi, în acelaşi mod ca şi la adulţi.

Copii cu vârsta sub 2 ani: la acest grup de vârstă, gelul se aplică numai la recomandarea medicului pediatru. Durata tratamentului depinde de efetul terapeutic.

 Dacă după 7 zile de tratament nu se observă ameliorarea simptomelor sau acestea se agravează, diagnosticul şi tratamentul trebuie reevaluate.

Vezi programul Farmaciilor Hyperici

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.