Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Primăria Pucioasa  vine în sprijinul cetățenilor aflați în căutarea unui loc de muncă

Autor:

Data: 13 iulie 2017, 13:21

  •  
  •  
  •  

Primăria Pucioasa este preocupată și de rezolvarea problemelor sociale cu care se confruntă locuitorii orașului. Concret,  autoritățile locale  si-au propus să vină în sprijinul celor în căutarea unui loc de muncă  dar și în sprijinul angajatorilor, realizând o bază de date cu cei ce caută un loc de muncă. Locuitorii orașului Pucioasa  sunt așteptați la sediul Primăriei Pucioasa cu un Curriculum Vitae (CV):

Ne-am apucat să construim o bază de date a celor care  nu dețin un loc de muncă sau a celor care dețin și vor să-l schimbe.  Pe adresa Primăriei Pucioasa au venit în ultima perioadă tot mai multe solicitări. Cred că vom avea primul beneficiar al ajutorului de minimis, un investitor care va face o investiție masivă și are nevoie astăzi de 20 de muncitori necalificați.  A apărut o firmă turcească care face o fabric de detergenți , vrea oameni calificați, necalificați…  Nu era treaba noastră dar vrem să fim o interfață între angajat și angajator.  Să le ușurăm accesul către locurile de muncă  și totodată să le oferim angajatorilor o bază de date cât de cât completă…  Dacă la începutul mandatului aveam peste 258 de beneficiari la ajutorul social, astăzi mai avem în jur de 58…”, a declarat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

CV-urile pot fi depuse de Luni până Joi, în intervalul orar 8.00-16.30 și Vineri – 08.00-14.00, la CIC sau Serviciul de Asistență Socială.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.