Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În curând, un loc de joacă ultramodern pe strada  Lt. Maj. Dragomirescu Liviu din microraionul III al municipiului Târgoviște

Autor:

Data: 12 iulie 2017, 12:23

  •  
  •  
  •  

Administrația municipiului Târgoviște  se ține de cuvânt și implementează în ritm alert proiectul ce  vizează amenajarea  celor 13 locuri de joacă în diferite zone ale orașului.  Au început lucrările pentru un nou loc de joacă din cele 13, pe strada  Lt. Maj. Dragomirescu Liviu din microraionul III, în spatele blocurilor C1 și C5. Este vorba de o investiție în valoare de 220.000 de lei din bugetul local.

Primarul municipiului Târgoviște,  Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, consilierul primarului , Cosmin Bozieru și alți șefii din cadrul direcțiilor subordonate primăriei au făcut o vizită de lucru pe șantierul  unde se lucrază la noul loc de joacă.

Suntem în microraionul III  unde administrația locală amenajează un alt loc de joacă  în cadrul proiectului ce trebuie implementat în acest an  și care vizează cele 13 locuri de joacă  în municipiul Târgoviște. Aici avem un amplasament de peste 1000 mp, avem o suprafață a locului de joacă cu dale cauciucate  de aproximativ 450 mp, avem spații verzi,  alei pietonale și această zonă va fi schimbată . Este un răspuns la doleanțele locuitorilor din această zonă pe care ni le-au exprimat. “, a afirmat primarul Cristian Stan.

Se lucrează la acest moment și la locul de joacă de pe strada Arcașilor  care este apăroape de finalizare. Totodată aproape de finalizare este și locul de joacă  din cartierul CFR. Au fost demarcate lucrările și la locul de joacă  de pe strada Mihai Popescu intersecția cu  strada Pandurilor .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.