Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Proiectul depus de Primăria Pucioasa pentru reabilitarea termică a blocurilor de pe Strada Avram Iancu, intră direct în etapa de contractare

Autor:

Data: 9 iulie 2017, 10:45

  •  
  •  
  •  

Veștile bune pentru locuitorii orașului Pucioasa se țin lanț. Săptămâna trecută, ADR SUD Muntenia i-a comunicat Primăriei Pucioasa faptul că proiectul depus pentru reabilitarea termică a blocurilor de pe Strada Avram Iancu, intră direct în etapa de contractare, proiectul fiind declarat eligibil.

După cum știm, autoritățile de la Pucioasa au depus la finalul anului trecut pe POR 2014-2020, Axa 3, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor,Operațiunea A Clădiri rezidențiale, proiectul “ Eficientizare energetică prin reabilitarea și consolidarea clădirilor rezidențiale din orașul Pucioasa, strada Avram Iancu, bloc 1, bloc 2, bloc 3 „.

Se implineste un an de cand am fost investit ca si primar al orasului Pucioasa!

A fost un an greu, cu multa, foarte multa munca, pentru mine si echipa mea.

Nu stiu daca este momentul unui bilant, pentru ca eu cred ca tot efortul nostru din acest an poate fi considerat fundatia unei constructii ce are ca obiectiv transformarea orașului nostru intr-o altfel de localitate, intr-o “CASA” primitoare pentru noi toti.

Privind din alt punct de vedere, astazi sunt la un an distanta de ziua in care cercul meu de prieteni s-a marit! Pentru ca, daca vreau sa punctez o realizare, eu consider ca aceasta este apropierea dintre edil si locuitorii orasului Pucioasa!

Sa nu credeti ca a fost sau ca este usor!

Dar permanent am incercat sa va tratez pe toti ca pe apropiatii mei, sa simtiti ca institutia primariei va este aproape, va este un prietena! Indiferent de zi sau de ora, am incercat sa fiu langa dumneavoastră!

Eu va rog sa aveti incredere in mine pana la capat! Imi doresc sa va pot demonstra la finalul mandatului ca nu v-ati inselat. Imi doresc sa demonstram tuturor ca intr-o localitate din Romania primarul face o echipa perfecta cu cetatenii!

Va multumesc pentru sprijin si ca sa mai punem o piatra la temelia constructiei noului oras “Baile Pucioasa” va anunt ca astazi ADR SUD Muntenia ne-a comunicat faptul ca Proiectul depus pentru reabilitarea termica a blocurilor de pe Strada Avram Iancu va intra in direct in etapa de Contractare, proiectul fiind declarat eligibil!”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina de socializare.

În cadrul acestui proiect se vor realiza lucrări de reabilitarte termică la blocurile 1,2 și 3 de pe strada Avram Iancu din Pucioasa, și se vor instala sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile. Lucrările sunt destul de ample . Potrivit Principalilor indicatori tehnico-economici ai acestui proiect, Valoarea lucrărilor ce se vor executa la blocul 1 se ridică la 778.425 mii lei, la blocul 2 -783.980 mii lei iar la blocul 3-776.787 mii lei. Termenul de execuție este unde la 4 luni pentru fiecare bloc în parte.
Autoritățile de la Pucioasa așteaptă să se semneze contractul și după aceea lucrurile vor intra în linie dreaptă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.