JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În  Farmaciile Hyperici  se găsește la preț avantajos A-Derma Protect AD SPF50+

Autor:

Data: 9 iulie 2017, 11:13

Farmaciile Hyperici  pun la dispoziție clienților noua gamă pentru protecția solară a pielii fragile A-DERMA PROTECT  care răspunde principalelor trei probleme ale pielii atunci când este expusă la UV, oferind o soluție inovatoare în pași: pe lângă protecție solară ultra-dermatologică cu factor 50+, formula are un efect antioxidant și detoxifiant. Formula protejează, repară și stimulează apărarea celulară în fața razelor UVA a pielii fragile sau atopice, oferindu-i confort deplin și siguranță absolută pe timpul verii.

Primele probleme ale soarelui pentru care filtrele solare nu sunt suficiente:

  1. Soarele oxidează pielea

A-Derma PROTECT are efect antioxidant – reduce cu 81% nivelul de feredoxină, responsabilă de oxidarea celulelor.

  1. Soarele deteriorează ADN-ului

A-Derma PROTECT conservă ADN-ul – crește cu 41% Aurora Kinaza, responsabilă de asigurarea unei bune diviziuni celulare.

  1. Soarele are toxicitate

A-Derma PROTECT detoxifiază pielea – crește cu 51% proteazomul, responsabil de eliminarea proteinelor toxice din piele.

Gama A-DERMA PROTECT este formată din creme pentru protecția solară a pielii fragile sau atopice a întregii familii – atât înainte, cât și după soare. Formulele oferă ultra-protecție cu toleranță înaltă, beneficii reparatoare și în același timp o utilizare plăcută, datorită texturii delicate, cu absorbție rapidă, rezistentă la apă.

În plus, ca dovadă a pionieratului în inovații dermatologice pentru pielea fragilă, gama PROTECT oferă și prima cremă concepută exclusiv pentru protecția solară a pielii atopice: crema PROTECT AD (fără parfum).

Crema PROTECT AD, SFP 50+ este prima cremă solară pentru pielea cu dermatită atopică. Are un complex emolient format din 3 agenți hidratanți și nu conține parfum. Pentru față și corp.

A-Derma Protect AD SPF50+ este o crema de protectie faciala si corporala deosebit de ridicata care intareste si protejeaza bariera cutanata a pielii cu tendinta atopica.

Rezistenta la apa.

Fara parfum.

Indicat pentru pielea fragila cu tendinta atopica  a copilului si adultului.

Compozitie:

Sistem de filtrare brevetat (4 filtre: Tinosorb M. Tinosorb S. Parsol 1789. UVASORB HEB).

Ulei din rasaduri de ovaz Rhealba (Barriestolide).

Complex emolient: agent hranitoare de protectie/ agent de hidratare/ agent din plante emolient pentru a consolida bariera.

Fara octocrilen. Fara cinamati. Fara parabeni. Fara fenoxietanol.

Mod de utilizare:

Pentru a respecta nivelul de protectie pentru „factorul de protectie solara” (SPF50+)/ se aplica un strat de 2 mg/cm2 de piele/ ceea ce corespunde cu aproximativ 36 de grame (o cantitate mica de produs) de crema solara pentru zona fetei si a gatului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google