Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Fieni:  A început modernizarea sistemului de iluminat public cu LED-uri

Autor:

Data: 9 iulie 2017, 11:36

  •  
  •  
  •  
  •  

Primăria  orașului Fieni și-a propus să schimbe sistemul de iluminat stradal clasic, costisitor și depășit, cu unul pe LED-uri. Ca în toate domeniile de activitate, principalul obiectiv al administrației de la Fieni este a gestionarea mai eficientă a banului public în favoarea investițiilor pe termen lung. În acest caz implementarea noului sistem va însemna pentru Fieni o factură mai mică la iluminatul public . Deja s-au montat LED-uri pe străzile Republicii și ing. Aurel Rainu, axul central al orașului Fieni.

Dupa cum ati observat, pe strazile Republicii si ing. Aurel Rainu, axul central al orasului, s-au montat lampi pentru iluminat public cu leduri , care asigura o lumina mult mai puternica si mai placuta , iar consumul de energie electrica este substantial redus.

Aceasta activitate a fost mentionata in oferta electorala, iar noua echipa manageriala a pus-o in aplicare, ca de altfel si alte realizari.”, a scris primarul Iulian t’tulescu pe pagina de socializare.

Beneficiile modernizării iluminatului public cu noua tehnologie sunt: diminuarea cheltuielior de funcționare a sistemului, îmbunățatirea securității și a siguranței cetățenilor pe timp de noapte, creearea unui habitat plăcut și asigurarea siguranței circulației rutiere și pietonale.Modernizarea iluminatului public la Fieni va continua ți în ceșlelalte zone.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.