Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Liceul Teoretic ”Ion Ghica” Răcari,  la finalul proiectului “Improving Professionals’ Skills In Work Based Learning – Useful Guide-Line”

Autor:

Data: 7 iulie 2017, 14:31

  •  
  •  
  •  

Amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară, din cadrul Universității Valahia din Târgoviște a fost gazda Conferinței Internaționale “Improving Professionals’ Skills In Work Based Learning – Useful Guide-Line”-“Îmbunătățirea abilităților profesioniștilor în învățarea bazată pe muncă – Linie de ghid utilă”.  Evenimentul  a fost organizat de  Liceul Teoretic ”Ion Ghica” Răcari, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Universitatea Valahia din Târgoviște  și marchează încheierea proiectului  european “Improving Professionals’ Skills In Work Based Learning – Useful Guide-Line”-“Îmbunătățirea abilităților profesioniștilor în învățarea bazată pe muncă – Linie de ghid utilă”, implementat de către liceul din orașul  Răcari.

Prof. Alexandru Mitru,directorul Liceului Teoretic ”Ion Ghica” Răcari a vorbit în deschiderea evenimentului și a ținut să sublinieze faptul că este un moment important în viața unității școlare pe care o conduce.

Conf. univ. dr. ing. Ioan  Sălișteanu, prorectorul Universității  Valahia a spus că este foarte impresionat că evenimentul este găzduit de Amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară, din cadrul Universității și asta pentru că există o bună colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

Prof. Sorin Ion, inspectorul școlar general a ținut să întârească ideea că în permanență cadrele didactice   au de învățat, sunt într-o continuă pregătire.

Prezent la eveniment a fost și primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu  care a ținut să-i felicite pe toți cei implicați în acest proiect pentru că nu este simplu.  Edilul a mai spus că Primăria Răcari rămâne un partener de nădejde pentru implementarea proiectelor educaționale în orașul Răcari.

Nu în ultimul rând câteva impresii au fost prezentate și de către inițiatorul proiectului, Fabrizio Coccetti.

 Au fost prezenți în sală profesori de peste hotare, elevi și directori de la alte licee din județ.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.