Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PSD Dâmbovița a taxat dur afirmația secretarului  general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu

Autor:

Data: 6 iulie 2017, 16:22

  •  
  •  
  •  

Afirmația secretarului  general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu că “Țuțuianu nu este patriot, asta este părerea mea”,făcută  la începutul săptămânii în cadrul unei conferințe de presă , nu a trecut netaxată  de PSD Dâmbovița.

Sunt foarte impresionat de noul loc de muncă al domniei sale. Îmi dau seam ce frumos a crescut în politică domnia sa, din anul 2000până în prezent  după ce s-a sprijinit pe umerii domnului primar Furcoiu. Intrase în uitare și uite după 17 ani , a crescut, e dodoloț, este ministrul Apărării. Să fie sănătos, success nu –i doresc   pentru că suntem adversari  politici… În momentul în care te apuci de politică  și nu vorbești și de un dram de patriotism, să lucrezi ca om politic și în folosul țării, niciodată România nu se va face bine. Țuțuianu nu este patriot, asta este părerea mea. Când o să-mi arătați   un dram de patriotism manifestat la domnul Țuțuianu , prin gesturi sau activități o să vă spun că aveți dreptate. Domnul țuțuianu ca să fie patriot, în primul rând trebuie să fie sincer atunci când vorbește în fața oamenilor  și să le spună adevărul  legat de starea națiunii.  ”,a afirmat secretarul  general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.

 Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Monica Ilie a ieșit cu un punct de vedere față de afirmațiile făcute de secretarul  general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.

Aș vrea sa fac o scurtă referire la declarațiile cu totul iresponsabile, pe care domnul Plăiașu le-a emis într-o conferință de presă a partidului domniei sale. Este, probabil, modul în care consideră că se poate face util și poate crește în ochii mai marilor partidului, aruncând asemenea fraze scandaloase, fără nicio susținere sau fundament, doar o comunicare fara obiect, dăunătoare nu numai omului politic Adrian Tutuianu, senatorul sau presedintele PSD Dambovita, ci dăunătoare României, pentru că vorbim aici despre ministrul apărării Adrian Tutuianu.

Poate este dificil pentru stimatul domn liberal să găndească la nivel macro, poate nu ii foloseste nici experiența politică pe care o deține, dar, o scurta informare l-ar elucida asupra faptului că Ministrul Apararii este cel care conduce activitatea in domeniul apararii nationale, este cel care raspunde pentru garantarea suveranităţii, independenţei şi unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi democraţiei constituţionale, este cel care reprezintă interesele României în domeniile securității și apărării naționale, la nivel international, și orice afirmație la adresa acestuia, cu atât mai mult o declarație defăimătoare, va fi intens vehiculată de presa locală, națională și internațională si va ajunge, în cel mai scurt timp, la cunoștința partenerilor externi ai României. De aceea, fie din demagogie politică, fie din iresponsabilitate, prin declaratiile sale nefondate, reprezentantul liberalilor damboviteni nu a adus un prejudiciu de imagine persoanei Adrian Tutuianu, a adus un prejudiciu de imagine tarii, dând, astfel dovadă de o crasă lipsă de patriotism. În mod clar, domnul în cauză nu a învățat în Parlament un lucru simplu, chiar dacă doar un noroc i-a oferit șansa să reprezinte un colegiu, cu mai puține voturi în spate decât un primar de comună, nu a învățat spuneam, un lucru simplu: acela de a ști când să nu spui nimic. Avem în acest an cea mai mare desfășurare de forțe NATO în România, suntem la granița UE și NATO și dincolo de noi, la mică distanță este Crimeea; privim puțin mai jos pe hartă și vedem Turcia cu problemele ei după care butoiul de pulbere Siria. În această situație de tensiune armată generală, dumnealui afirmă despre ministrul nostrum, al apărării, că nu este patriot. Jenant!

Indiferent de neimplinirile politice ale domnului Plăiașu sau de frustrările generate de lipsa de anvergură politică, ar trebui să fie mândru că un reprezentat al Judetului Dambovita, dincolo de partidul din care face parte, ocupă această înaltă funcție și ar trebui să contribuie, din pozitia pe care o mai are in cadrul Partidului sau, la dezvoltarea acestui judet. Suntem convinsi că Adrian Tutuianu se va achita cu onoare și profesionalism de indatoririle sale, acum în calitate de ministru al Apararii Nationale, așa cum a făcut de fiecare dată când a avut o misiune de indeplinit, pentru că este un om care știe carte, este responsabil și dornic de perfecționare.

Măsura patriotismului este dată de faptele pe care avem ocazia de a le împlini, iar nu de profesarea nimic costisitoare a unor idei, pe care oricine le poate alege după bunul plac. Din fericire, omul politic, demnitarul Adrian Tutuianu, a oferit dincolo de vorbe, fapte, și-a dat măsura patriotismului prin munca susținută, prin profesionalismul dovedit, de multe ori prin măsurile inovative pe care le-a identificat în calitate de președinte al Consiliului Judetean, pentru a demara, a susține și a finaliza proiecte si investitii care să ducă la dezvoltarea judetului Dâmbovița. Inițiativele legislative pe care le-a avut și care sunt bine cunoscute, nu au avut alt scop decât alinierea României și implicit a judetului la standardele europene. Tot Adrian Tutuianu a fost cel care a depasit stadiul declarativ al bunelor intentii si, cu multa determinare, a sprijinit proiecte în Republica Moldova, prin care a contribuit la dezvoltarea comunitatilor locale de peste Prut.

Încă din prima zi a preluării mandatului de ministru, a dovedit că este patriot, nu prin vorbe, ci prin implicare, prin profesionalism, prin indeplinirea atributiilor cu seriozitate și determinare și suntem convinsi că va reprezenta, cu onoare, interesele României in lume.

Dintr-o altă afirmație a domniei sale, „succes nu-i doresc pentru că suntem adversari politici” , se vede că momentul în care ar fi trebuit să nu spună nimic l-a ratat. Să nu ne dorim noi, dâmbovițenii succes unui dâmbovițean în fruntea ministerului apărării? Oare dumnealui nu știe că la Moreni sau la Dragomirești, localități dâmbovițene, trăiesc oameni, fie că au vreo apartenență politică, fie că nu? Oare fostul deputat chiar nu știe că nicio uzină nu poate exporta echipament special dacă armata națională nu-i comandă și nu utilizează astfel de echipamente? Oare ce-i spune dlui Plaiasu 8×8? Nu-i spune 64, sper! Pentru noi, dâmbovițenii, 8×8 înseamnă speranța locurilor de muncă bine plătite de la Moreni și nu numai. Din respect pe muncitorii de acolo măcar dacă respect pentru funcția publică nu o există, ar trebui să își ceara scuze si sa ureze succes ministrului apararii.“, a afirmat Monica Ilie.

 Social-democrații dâmbovițeni susțin cu tărie că încă din prima zi a preluării mandatului de ministru,  Adrian Țuțuianu a dovedit că este patriot, nu prin vorbe, ci prin implicare, prin profesionalism, prin indeplinirea atributiilor cu seriozitate și determinare .

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.