Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cruce Roşie  Dâmbovița  a marcat cum se cuvine  ziua de 4 iulie – Ziua Crucii Roşii Române

Autor:

Data: 4 iulie 2017, 13:27

  •  
  •  
  •  

Pe data de 4 iulie, Crucea Roșie Română a aniversat 141 de ani de activitate umanitară neîntreruptă.  Umanitatea, Imparţialitatea, Neutralitatea, Independenţa, Voluntariatul, Unitatea şi Universalitatea  sunt Principiile fundamentale pe care Crucea Roşie Română se bazează în acţiunile sale. Cruce Roşie  Dâmbovița  a marcat cum se cuvine  ziua de 4 iulie – Ziua Crucii Roşii Române.  Mai multe acțiuni  s-au desfășurat   pe Platoul Prefecturii, unde voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa au distribuit materiale informative cu privire la activitatea Crucii Roşii Române, s-au realizat demonstraţii de prim ajutor şi  s-au efectuat în mod gratuit, măsurări ale tensiunii arteriale şi glicemie pentru  toți cetăţenii din municipiul Târgovişte.

O delegație a Crucii Roșii Dâmbovița condusă de directorul  Gheorghe Popescu, participă  la aniversarea a 141 de ani de activitate umanitară neîntreruptă a acestei organizații, ce are loc în grădina Palatului Elisabeta.

Crucea Roșie Română este prezentă la nivel național, cu reprezentanțe la fiecare nivel teritorial, cu 47 de filiale, 713 subfiliale și 503 comisii. 5.687 de voluntari se implică activ în activitățile Crucii Roșii Române.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.