Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Raportul de activitate al deputatului Corneliu Ștefan în prima sesiune parlamentară din perioada ianuarie –iunie 2017

Autor:

Data: 3 iulie 2017, 12:52

  •  
  •  
  •  

Transparența și comunicarea sunt principiile care stau la baza activității parlamentare desfășurată de către deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu  Ștefan . Parlamentarul Corneliu Ștefan și-a prezentat raportul  privind activitatea  în prima sesiune parlamentară din perioada ianuarie –iunie 2017.

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan este  membru în Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din cadrul Camerei Deputaților.

 Totodată deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  face parte din Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei și       din Grupurile de prietenie cu Parlamentele altor state:

Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Plurinaţional Bolivia

Grupul parlamentar de prietenie cu Irlanda

Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Portugheză

 În perioada ianuarie –iunie 2017,  deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan   a avut șase propuneri legislative inițiate, 10 întrebări și interpelări, o moțiune semnată și susținută și o declarație politică.

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan   a ținut să sublinieze și ultimele trei măsuri puse în aplicare de Guvernul României, începând cu 1 iulie 2017 :

La 1 iulie 2017 punctul de pensie  a crescut  la 1.000 de lei, față de 871 de lei în 2016.

Bugetarii primesc de la 1 iulie vouchere de vacanţă, în limita sumelor prinse în buget și intrarea în vigoare a Legii salarizării unitare .

 Nu în ultimul rând , deputatul Corneliu Ștefan  a ținut să sublinieze și faptul că în permanență a fost în dialog cu dâmbovițenii acordând audiențe la cabinetele parlamentare de la Pucioasa și Fieni. Mai mult, parlamentarul merge și în celelalte localități din județ unde acordă audiențe.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.