Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Leonardo Badea, de astăzi, 28 iunie 2017, este preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară – ASF

Autor:

Data: 28 iunie 2017, 11:47

  •  
  •  
  •  
Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit astăzi, în şedinţă comună pentru a decide şi asupra numirii preşedintelui — membru executiv si a prim – vicepreşedintelui — membru executiv în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară.
Se numeşte  deputatul  PSD Dâmboviţa, Leonardo Badea în funcţia de preşedinte  al Autorităţii de Supraveghere Financiară. Totodată  se numeşte  si domnul Wlassopol Ovidiu Răzvan în funcţia de prim-vicepreşedinte — membru executiv in Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară, pentru durata rămasă a mandatului început la data de 5 noiembrie 2013, potrivit Hotărârii Parlamentului României nr.60/2013 privind numirea membrilor Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, pe locurile devenite vacante prin revocare/ respectiv prin demisie.
Deputatul PSD Leonardo Badea, presedintele Comisiei de Buget-Finante, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor parlamentare de specialitate, pentru a ocupa functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara – ASF.
Candidatura lui Leonardo Badea a fost votată cu majoritate de voturi pentru si patru abtineri.


Deputat PSDDâmboviţa, Leonardo Badea a preluat, la începutul acestui an, functia de presedinte al Comisiei de buget-finante. Social-democratul Leonardo Badea se află la al doilea mandat de parlamentar, în legislatura precedentă fiind senator. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.