JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Se toarnă asfalt în Cartierul Priseacă, visul a devenit realitate

Autor:

Data: 27 iunie 2017, 10:35

În sfârşit,  se toarnă asfalt în Cartierul Priseaca din municipiul Târgovişte. Acum visul locuitorilor din Priseaca de a merge pe străzile din cartier fără cizme de cauciuc şi fără să respire praf  a devenit realitate. Se toarnă primul strat de asfalt  pe strada Soarelui,  urmând  străzile Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei. Primarul Cristian Stan și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu au făcut o vizită de lucru în Cartierul Priseaca pentru a verifica lucrările de asfaltare.

Este vorba despre un proiect în asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, care vizează asfaltarea a 3 kilometri de drumuri, respectiv străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei. Aceasta nu este însă singura investiţie în infrastructură pe care administraţia târgovişteană o va realiza în Cartierul Priseaca. Potrivit primarului municipiului, Cristian Stan, din toamnă va demara un al doilea proiect, care va viza asfaltarea altor artere rutiere, iar concomitent cu asfaltarea străzilor se va lucra şi la extinderea reţelelor de apă, canalizare şi gaze naturale.

 “Ne aflăm în Cartierul Priseaca  și după 10 ani de așteptare și în acest cartier infrastructura se modernizează. A început turnarea asfaltului pe primul mare proiect  care se implementează în Priseaca. Este vorba  despre asfaltara străzilor: Soarelui, Prisecii , Dâmboviței  și Câmpului, aproximativ 3 km de drum în această primă etapă.

Cel de-al doilea proiect este la faza de obținere a avizelor. Este finalizată proiectarea, începe  licitația de execuție și poate reușim în toamnă  să începem și cel de-al doilea proiect.

 În afara proiectelor de asfaltare mai avem proiecte complementare  pe zona de alimentare cu apă și canalizare. Avem două proiecte de alimentare și cu gaze pe străzile Crângului și  Dâmboviței.  Valoarea totală a proiectelor este undeva la 7,5 milioane de lei…”, a declarat primarul Cristian Stan

Edilul susţine că în maximum doi ani şi jumătate Cartierul Priseaca va arăta cu totul altfel, iar locuitorii vor beneficia în sfârşit de condiţii urbane decente. Valoarea tuturor proiectelor din Cartierul Priseaca se ridică la 7,5 milioane de lei.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google