Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Răzvădenii investesc încredere în primarul Emanuel Spătaru  şi-l vor la cârma comunei până la pensionare

Autor:

Data: 27 iunie 2017, 21:13

  •  
  •  
  •  

Nu este la îndemâna oricui să gospodărească  o comună şi să reuşească să instaleze un zâmbet de mulţumire pe chipul fiecăruia. De un an de zile de când este primar al comunei Răzvad, Emanuel Spătaru se  bucură  de sprijinul localnicilor şi aşeză împreună câte o cărămidă la dezvoltarea şi modernizarea comunei Răzvad.

În cazul primarului, modestia se înrudeşte cu entuziasmul şi aleg să    stea  împreună în marea familie a Răzvadului. A fost ales primar în urmă cu  un  an iar cetățenii care i-au acordat încrederea spun astăzi, că își doresc ca tânărul primar al  comunei  Răzvad, Emanuel Spătaru   să iasă la pensie de la Primărie.  Un  lucru este foarte clar, într-un an de zile, primarul Emanuel  Spătaru și echipa sa au dat   dovadă de seriozitate , responsabilitate și unele promisiuni au fost onorate iar altele sunt în plin proces de realizare.

De la preluarea mandatului, 27 iunie 2016,  primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Șerban, Consiliul Local Răzvad și aparatul Primăriei au muncit în fiecare zi cu încredere și determinare pentru a rezolva cât mai multe din  problemele comunității iar rezultatele se văd. Zilele acestea se lucrează cu motoarele turate  pe  străzile Valea Mare si Valea Pietrei unde se va turna asfalt. Concret, utilajele pregătesc  terenul pentru a se putea turna stratul de asfalt. Astfel  se va ajunge  cu asfaltul  până la ultima casa în această zonă. Investiția  se realizază cu bani de la bugetul local.

Tot în această perioadă administrația de la  Răzvad lucrează la un alt proiect ce vizează asfaltarea  altor cinici străzi: două în satul Gorgota- strada Bisericii și strada Poiana Mare,  alte trei în Răzvad- strada Peco, strada Lunca  și strada Gătejești. Și acest proiect se realizază tot din bugetul local. Administrația de la Răzvad nu a ratat nicio portiță de a obține finanțări și prin PNDL 2, drept  pentru care a fost depus un proiect  ce vizează alte șapte străzi ce vor fi asfaltate în comuna Răzvad.

 Edilul Emanuel Spătaru nu a rămas indiferent nici la problemele cu care se confruntă sistemul educațional din Răzvad. În această vară se rezolvă problema încălzirii de la Școala Răzvad.

 Se lucrează și pe DC 16  ce duce spre satul Gorgota.  Lucrări se execută și pe strada Bisericii din Răzvadul de Sus  și pe strada Bisericii din Răzvadul de Jos. În funcție de condițiile meteo,  în zilele următoare se va turna tratamentul bituminos.

  Edilul Emanul Spătaru și echipa de la Primăria Răzvad  le-au transmis răzvădenilor  mulțumiri pentru încrederea acordată  și totodată le-au dat asigurări cetățenilor că investițiile vor continua la Răzvad, astfel încât comuna să se alinieze standardelor europene.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.