Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spitalul Orășenesc Pucioasa, reabilitat prin  POR 2014-2020

Autor:

Data: 22 iunie 2017, 13:46

  •  
  •  
  •  

Administrația din orașul Pucioasa lucrează ca la carte privind întocmirea proiectelor cu finanțare europeană. Chiar edilul  Constantin Ana a spus că  se respectă  toate cerințele conform ghidurilor de finanțare pentru a nu avea probleme în obținerea  finanțării.

În acest sens a fost nevoie să se modifice titulatura a două proiecte ce sunt întocmite pentru a obține finanțare prin POR 2014-2020.

 Au fost și ceva nelămmuri în rândul unora dintre consilieri, crezând    că se modifică și obiectivele  proiectului de la Spital.

Imediat primarul Constantin Ana a dat explicațiile necesare privind această modificare. Mai mult, edilul Constantin Ana  a spus că are în vedere și realizarea unei expertize privind realizarea unor investiții importante și la Secția de Psihiatrie Pucioasa.

 În Consiliul Local Pucioasa  cu unanimitate de voturi a fost aprobat  proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării denumirii următoarelor obiective de investiţii: – Consolidare, modernizare şi creşterea eficienţei energetice a Spitalului Orăşenesc Pucioasa, judeţ Dâmboviţa în Creşterea Eficienţei Energetice la Spitalului Orăşenesc Pucioasa și  Amenajare complexă zona Moţăianca în Creare zonă de agrement „ MOŢĂIANCA ” în staţiunea balneoclimatică Pucioasa.

Cele două proiecte a căror denumire a fost modificată  sunt depuse pe POR  în vederea obținerii finanțării necesare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.