Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. A fost inaugurat  locul de joacă ultramodern din Aleea Trandafirilor

Autor:

Data: 21 iunie 2017, 9:54

  •  
  •  
  •  

Un alt loc de joacă  ultramodern din cele 13 locuri pe care administrația municipiului Târgoviște și le-a propus  să le finalizeze până în toamnă, a fost dat în folosință. Este vorba despre  locul de joacă din  Aleea Trandafirilor.

Noul loc de joacă din Aleea Trandafirilor este amenajat  pe o suprafaţă de  996 metri pătraţi. Peste 270 de metri pătraţi reprezintă suprafaţa din proiect care  este acoperită cu tartan şi cu echipamentele de joacă şi de fitness  iar peste 600 de metri pătrați reprezintă spațiu verde. Există  și echipamente  de joacă pentru copii cu dizabilităţi .

Valoarea  investiției din Aleea Trandafirilor este de aproximativ 120 mii de lei. Primarul Cristian Stan, împreună cu viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, având alături şi pe consilierul Cosmin Bozieru și alți directori din cadrul Primăriei,  a susţinut o conferinţă de presă în Aleea Trandafirilor, unde s-a  inaugurat un alt loc de joacă dintre  cele 13 locuri de joacă pentru copii:

Este vorba de un loc de joacă pe o suprafață de 996 mp. Avem o suprafață de 600 mp de spațiu verde, 270 mp de covor antișoc . Iată că după locul de joacă din  Microraionul XI,strada Vlad Țepeș , administrația locală oferă  târgoviștenilor un nou  loc  de joacă care oferă facilități deosebite  copiilor dar și adulților având în vedere că  sunt echipamente de joacă și echipamente de fitness . Proiectul va continua, avem în lucru  la momentul de față locul de joacă din cartierul CFR și cel de pe strada  Arcașilor din  microraionul VI. Până la finalul anului toate cele 13 locuri de joacă urmează să fie  date în folosință . ”, a spus primarul Cristian Stan. 

De altfel, la acest moment, sunt în amenajare locurile  de joacă: în cartierul CFR, în microraionul VI pe str. Arcaşilor . Până la sfârşitul acestui an se vor finalize toate cele 13 locuri de joacă:  din str. dr. Marinescu – Micro VI, str. Benone Georgescu – Micro VI, în spatele blocurilor „H”, pe Calea Bucureşti, în Micro III – în spatele blocurilor „C”, Micro XII – intersecţia străzii Pandurilor cu Mihai Popescu, , în Micro VI – în spatele bloculu nr. 72 şi tot în Micro VI – pe Str. Transilvaniei.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.