Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Vor începe efectiv lucrările la centura municipiului Târgoviște

Autor:

Data: 20 iunie 2017, 12:51

  •  
  •  
  •  
  •  

Centura municipiului Târgoviște este un proiect care a dat mari bătăi de cap dar administrația locală condusă de primarul Cristian Stan și-a dat tot interesul ca această investiție să fie  realizată.  S-au finalizat toate procedurile care erau necesare pentru demararea proiectului, s-a încheiat etapa de evaluare financiară, de evaluare a ofertelor, a avut loc și licitația, s-a declarat un câștigător, iar zilele trecute primarul municipiului Târgoviște a semnat în sfârșit și contractul de execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului de centură al municipiului Târgoviște.

„ Referitor la centura municipiului Târgoviște, am semnat contractul de lucrări. Am avut o discuție de 3-4 ore cu constructorul, am negociat  termenul contractual și am ajuns ca termenul  final pe contract să fie 1 decembrie 2018. Zilele acestea trebuie să depună garanția de bună execuție, urmând să dîm ordinul de începere a lucrărilor, să se predea amplasamentul, să se facă organizarea șantierului. În maximum 10 zile sperăm să înceapă efectiv lucrările pe centura municipiului Târgoviște . Cu prioritate vor fi abordate podurile și pasajele rutiere…”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan

Conform contractului, termenul de finalizare  a investiției este de 1 decembrie 2018, timp în care constructorul trebuie să reabiliteze sistemul rutier care are o lungime de 13.808 kilometri .

Valoarea lucrărilor se ridică la 53 milioane lei + TVA). Lucrarea va fi realizată de  Asocierea SC TEILOR INVEST SRL – RICCIARDELLO CONSTRUZIONI SRL – SC PETROCONSTRUCT GROUP SRL – SC LEODRUMIT CONSTRUCT SRL.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.