Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii turistice în Stațiunea Balneoclimaterică Orașul Pucioasa ” pe lista de finanțare

Autor:

Data: 20 iunie 2017, 20:51

  •  
  •  
  •  

Munca administrației locale  condusă de primarul Constantin Ana privind întocmirea și depunerea de proiecte cu finanțare europeană dă  roade. Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii turistice în Stațiunea Balneoclimaterică Orașul Pucioasa ” a  fost evaluat de către ADR Sud Muntenia, a primit 91,4 puncte ceea ce permite finanţare în acest an. Proiectul  a fost depus  pe AXA 7 în cadrul POR 2014-2020 și are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea cartierului Pucioasa Sat, a străzilor Carierei, Stadionului, Dacia, Libertăţii, 1 decembrie 1918, Bulevardul Gării, Avram Iancu şi Aleea Ardealului, precum și crearea a două parcuri, în zona Stadionului şi la Gară. Valoarea lucrărilor se ridică la 5 milioane de euro: “ADR SUD Muntenia ne-a comunicat oficial că s-a terminat evaluarea primului proiect pe fonduri europene depus de către Primăria Pucioasa în mandatul meu.

Este vorba de proiectul pe AXA7, ce are ca și obiectiv Reabilitarea și modernizarea cartierului Pucioasa Sat, a străzilor Carierei, Stadionului, Dacia, Libertatii, 1 decembrie 1918, bulevardul Gării, Avram Iancu si Aleea Ardealului, precum ci și crearea a doua parcuri, în zona Stadionului si la Gara!

Proiectele ce sunt evaluate la minim 80 de puncte vor intra direct la finanțare si spre satisfacția noastră punctajul obținut de acest proiect a fost unul impresionant: 91,4 puncte!

Mai mult, a avut loc vizita pe teren a celor de la ADR pentru evaluarea proiectului depus pe AXA3, ce are ca obiectiv Reabilitarea termică a blocurilor de pe Avram Iancu. Și aceasta actiune s-a încheiat cu succes!”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina de socializare.

 În cel mai scurt timp , la Pucioasa se vor porni la maximum motoarele privind implementarea investițiilor necesare dezvoltării Stațiunii Balneoclimaterice Pucioasa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.