Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. REACȚIA PSD DÂMBOVIȚA ÎN SCANDALUL EVALUĂRII GUVERNULUI : Guvernul Grindeanu trebuie să se supună deciziilor luate de conducerea PSD

Autor:

Data: 15 iunie 2017, 12:47

  •  
  •  
  •  

Evaluarea Guvernului Grindeanu  este subiectul ce  ține capul de afiș  în mass-media. Subiectul a fost abordat și în cadrul conferinței de presă  susținută de președintele PSD Târgoviște, primarul Cristian Stan și  deputatul PSD, Carmen Holban.  Ședința Comitetului Executiv Național (CExN) a avut loc miercuri, la Parlament,și  a durat peste 4 ore. Mai mult,  a fost plină de discuții intense și reproșuri. Pentru prima dată în istorie, conducerea PSD a elaborat un document, care are peste 100 de pagini, și în care critică neîndeplinirea de către propriul Executiv a unor măsuri promise în campania electorală. PSD și ALDE au votat retragerea sprijinului pentru Guvernul Grindeanu, dar Sorin Grindeanu a anunțat că nu demisionează: “ În urma analizei s-a constatat că ministerele au lucrat independent, multe dintre ele au avut întârzieri mari,  ceea ce a însemnat o lipsă a coordonării  care trebuia să o aibă primul ministru.  S-au constatat întârzieri mari în calendarul de implementare a investițiilor, opacitatea în actul guvernamental, neprezentarea publică a situației  existente la preluarea mandatului, neînțelegerea viziunii programului de către majoritatea  celor împuterniciți cu implementarea sa, ritm de implementare precar al măsurilor prezentate în programul de guvernare ”, a afirmat deputatul PSD Dâmbovița Carmen Holban.

Cristian Stan: Trebuie să respectăm deciziile care s-au luat la nivelul partidului

 Președintele PSD Târgoviște, primarul Cristian Stan  a subliniat faptul că  în această situație, singura abordare obiectivă  în concordanță  cu principiiile și cu regulile  care disciplinează organizarea unui partid politic, o constituie respectarea deciziilor  luate la nivelul  organelor colegiale de conducere. Primarul Cristian Stan a spus că-și dorește ca acestă situație să înceteze în cel mai scurt timp  și că decizia partidului a fost aceea de schimbare a actualei  stări de lucru:  “În primul rând aș reveni puțin la ideea evaluării, fiind prima dată când un partid  face o evaluare a actului de guvernare și mi se pare  un lucru foarte sănătos. În al doilea rând trebuie spus că potrivit prevederilor constituționale , Guvernul răspunde politic în fața Parlamentului  care este legitimat în urma votului  de la alegerile parlamentare . Ca președinte al unei organizații locale, ca primar al unui municipiu reședință de județ,  vreau  să fac un apel  la unitate, la o înțelegere clară a tuturor mecanismelor constituționale  care-și produc efecte în aceste situații  și toată lumea trebuie să înțeleagă că ocupăm anumite funcții  cu sprijin politic”, a afirmat președintele PSD Târgoviște, primarul Cristian Stan.

 Edilul social-democrat, Cristian Stan a subliniat ideea că acestă situație trebuie depășită  cât mai repede pentru că este în interesul comunităților, comunităților locale  iar agățarea de anumite funcții nu reprezintă nicio soluție.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.