JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Străzile Șoseaua Găești, col. Dumitru Băltărețu și maior Ion Alexandrescu sunt în plin proces de  asfaltare

Autor:

Data: 13 iunie 2017, 10:27

 În municipiul Târgoviște se lucrează intens la asfaltarea mai multor artere  rutiere. În plin proces de execuție  se află și Pachetul II de lucrări  ce cuprinde străzile Șoseaua Găești, col. Dumitru Băltărețu și maior Ion Alexandrescu. Valoarea proiectului este 1,7 milioane lei  la care se adaugă TVA și se realizează  1,8 km  liniari de asfalt.  Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu precum și șefii direcțiilor subordonate primăriei au făcut o vizită de lucru în teren .  Se lucrează într-un ritm alert:   “Ne aflăm în zona de activitate a uneia dintre  investițiile municipiului Târgoviște. Este vorba de Pachetul II de lucrări  ce cuprinde străzile Șoseaua Găești, col. Dumitru Băltărețu și maior Ion Alexandrescu. Suntem la faza de asfaltare  pe zona de carosabil după ce s-a lucrat la trotuare”, a declarat primarul Cristian Stan.

Edilul Cristian Stan a spus  că  se va lucra și noaptea pentru a nu mai crea disconfort total participanților la trafic. Mai sunt în curs de asfaltare și alte străzi din municipiul Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google