Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spectacolele continuă în ultima zi a Festivalului Internațional  Babel

Autor:

Data: 11 iunie 2017, 13:35

  •  
  •  
  •  

Festivalul Babel  a ajuns la final. Duminică, 11 iunie este ultima zi din festival.  După cum ne-au obișnuit organizatorii, a avut loc și ultima întâlnire dintre actori și presă. Sâmbătă, a fost  o  zi foarte plină: workshop-ul lui Aleksandar Ivanovski care a reconstruit punțile dintre sine și lume; spectacolul 20 de tăceri – o coproducție a groupe Karol Karol din Franța împreună cu Teatrul Tony Bulandra. Un om contemplă spațiul cosmic, planetele și stelele. Este un studiu al înțelegerii umane asupra infinitului, eternității, nimicniciei și a altor lumi. Și ceea ce, în general, numim „înțelegere” este „să începem să știm ceea ce nu știm”. Gazda întânirii Babel de duminică a fost Diana Sârbu, Marketing&PR Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

Pe Platoul Prefecturii  a avut loc un recital, al companiei ITRAN din Algeria și două concerte susținute de o trupă -1000facez din Republica Moldova și White Mahala.  Impreșiile aristilor au fost la superlativ.

În Sala Mare,  s-a jucat Salonul nr. 6 , un spectacol care s-a născut din curajul de a lupta pentru o lume mai bună și este un „afront” adus renunțărilor la vis. 

 Program Festivalul Babel, Duminică, 11 iunie

18:00 – Muzeul de Istorie, Oedipus – Cei care vor să ştie, regia: Jinah Choi, Nolddang Theatre Company, Coreea de Sud; 1h 10 min.

20:00 – Sala Mare, Corul Orfanilor, regia: Jerzy Zoń, Teatr KTO, Polonia; 55 min.

23:00 – King Pub, Petrecere Network

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.