Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Suflul Babel merge mai departe

Autor:

Data: 10 iunie 2017, 18:49

  •  
  •  
  •  

Ziua de vineri a fost una dintre cele mai muzicale, pentru că am vizionat spectacolul celor de la Dram Teatro, 5 by 5, un musical alcătuit din tablouri care înglobează renumite partituri ale genului. Industria musicalului este privită cu ironie, iar interpreții nu s-au temut să înfățișeze ridicolul unei glorii care se bazează mai mult pe puf și reflectoare decât pe talent. O satiră îndreptățită și reconfortantă. Iluzionistul a reprezentat, de asemenea, o trezire la realitate, iar spectacolul Kyz Zhibek din Kazahstan a fost cuceritor pentru că a reprezentat întâlnirea cu o cultură, atât de îndepărtată și, în egală măsură, de specială. Cântecele lor și mișcările, inspirate din natură, dar și costumele în culori vii și având minunate detalii au adus un suflu al libertății stepei.

Sâmbătă, așa cum v-am prevenit, este o zi foarte plină: Întâlnirile Babel, care s-au întâmplat în fiecare dimineață și au fost ca un „mic-dejun” în familie, adică acel moment al zilei în care te așezi lângă oamenii dragi, afli ce au mai făcut și le urezi să aibă o zi frumoasă; workshop-ul lui Aleksandar Ivanovski care a reconstruit punțile dintre sine și lume; spectacolul 20 de tăceri – o coproducție a groupe Karol Karol din Franța împreună cu Teatrul Tony Bulandra. Un om contemplă spațiul cosmic, planetele și stelele. Este un studiu al înțelegerii umane asupra infinitului, eternității, nimicniciei și a altor lumi. Și ceea ce, în general, numim „înțelegere” este „să începem să știm ceea ce nu știm”.

Pe Platoul Prefecturii vă așteaptă un recital, al companiei ITRAN din Algeria și două concerte ale trupelor 1000facez din Republica Moldova și White Mahala.

De la orele 22:00, în Sala Mare, Salonul nr. 6 va pune întrebări esențiale asupra existenței, pentru că spectacolul s-a născut din curajul de a lupta pentru o lume mai bună și este un „afront” adus renunțărilor la vis.

Programul pentru maine:

Duminică, 11 iunie

11:00 – Foaier, Întâlnirile BABEL (actori, presă, invitați; deschise publicului)

15:00 – Sala OglinzilorConferință Jeungwoo Son & Hyungjong Song, Coreea de Sud

18:00 – Muzeul de Istorie, Oedipus – Cei care vor să ştie, regia: Jinah Choi, Nolddang Theatre Company, Coreea de Sud;1h 10 min.

20:00 – Sala Mare, Corul Orfanilor, regia: Jerzy Zoń, Teatr KTO, Polonia; 55 min.

23:00 – King Pub, Petrecere Network

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.