Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cum vă place Babel?

Autor:

Data: 9 iunie 2017, 17:28

  •  
  •  
  •  

După ziua de joi care a fost una foarte plină, cu trei workshop-uri, două spectacole la Sala Mare, concertele Battle of the Sound și Emperors of Rome, vineri, 9 iunie, pare o ziua mai liniștită. Pare doar, pentru că surprizele se țin lanț.
Ziua a început cu un workshop, cel al lui Aleksandar Ivanovski, și continuă la orele 19:00 cu spectacolul 5 by 5 al Dram Teatro din Spania, un muzical în care firul epic este construit pe subiectul melodramatic „Nu pot plăti chiria / trebuie să plătești chiria!” O tânără în suferință, un proprietar rău, un „erou” tânăr și atractiv și o doamnă cu soluții pentru orice sunt cele patru personaje care ne vor purta prin această poveste amuzantă. Oferă o viziune modernă și hilară asupra teatrului musical american și britanic.
De la orele 20:30, în Sala Studio, Iluzionistul, după Matei Vișniec, al companiei Telluris Associati din Italia, metaforă a unei umanități tot mai puțin suverană și tot mai puțin conștientă de forțele pe care le mânuiește.
Pe Platoul Prefecturii, spectacolul Teatrului Regional de Dramă Zhambyl din Kazahstan, Kyz Zhibek, este o poveste nemuritoare despre o dragoste nemuritoare.
Astăzi nu sunt programate concerte, pentru că vrem ca toată lumea să-și refacă forțele pentru ce are să fie sâmbătă și duminică seară, în ultimele două zile de festival.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.