Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A început acțiunea de strângere a maidanezilor de pe străzile orașului Fieni

Autor:

Data: 9 iunie 2017, 12:05

  •  
  •  
  •  

 

În repetate rânduri v-am prezentat problema căinilor fără stăpân  din unele localități dâmbovițene.  În orașul Fieni, era disperare mare atât în rândul cetățenilor care cădeau victime câinilor fără stăpân dar și în rândul autorităților locale care se luptau cu fenomenul   de înmulțire a maidanezilor.

Câinii au pus stăpânire pe oraş, iar oamenii se tem pentru siguranţa lor şi mai ales a copiilor. Noua administrație condusă de primarul Iulian Tătulescu, nu a stat cu mâinile în sân și a căutat soluții legale pentru rezolvarea acestei probleme. Concret, începând de vineri, 9 iunie, în orașul Fieni a început strângerea câinilor fără stăpân. Printr-o  Hotărâre a Consiliului Local Fieni s-a înființat Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân, după care  s-a procedat la delegarea de gestiune către un serviciu specializat și deja au început să fie strânși câinii maidanezi de pe străzile din Fieni:

După ani și ani , problema câinilor fără stăpân a început să se rezolve de astăzi, în orașul Fieni . Prin Hotărâre a Consiliului Local Fieni s-a înființat Serviciul de gestionare a câinilor fără stapan, după care  s-a procedat la delegarea de gestiune către un serviciu specializat și deja s-a procedat în continuare la delegarea de gestiune către un serviciu specializat . Astăzi a fost ridicate un număr de 30 exemplare canine . Această activitate a fost întârziată din cauza găsirii soluțiilor cât mai legale și cu finanțare mică. Pe această cale se atrage atenția persoanelor care abandonează câini în spațiul pubilc că această faptă constituie infracțiune și este pedepsită de lege.”, a scris edilul Iulian Tătulescu pe pagina oficială de socializare a Primăriei Fieni.

Autoritățile de la Fieni atrag atenția deținătorilor de câini că pot fi sancționați dacă abandonează animalele pe străzile orașului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.